default-image

Στην έξοδο της ΑΕΚ ο Κρισάντους

Ποδόσφαιρο
Στην έξοδο της ΑΕΚ ο Κρισάντους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φαίνεται πως δεν θα κλείσει χρόνο στην ΑΕΚ ο Μακόλεϊ Κρισάντους. Ο Νιγηριανός φορ είναι φανερά εκτός ομάδας, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ έχει δυσαρεστηθεί τόσο από την αγωνιστική όσο κι από την εν γένει συμπεριφορά του.

Ο «Μάκης» μετά την απουσία του από τις τρεις τελευταίες αποστολές της «Ένωσης» έμεινε εκτός ΚΑΙ από το σημερινό παιχνίδι Κυπέλλου με τη Λάρισα, πράγμα που δείχνει τις διαθέσεις του Ουρουγουανού προπονητή.

Δεδομένου, δε, πως ο Πογέτ αρέσκεται στο να παίζει με δύο επιθετικούς (Τζεμπούρ-Αραβίδης), όλα συνηγορούν στο ότι θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας επιθετικός τον Ιανουάριο, αν και είναι πολύ πιθανό να γίνουν δύο προσθήκες, ενός φορ περιοχής κι ενός ακραίου.

Σημειώνεται πως ο «Γκας» είχε τετ-α-τετ (από τα πολλά που κάνει με τους παίκτες του) με τον Άνταμ Τζανετόπουλο. Στον νεαρό άσο, που άρχισε τη σεζόν βασικός και σταδιακά υποχώρησε στον πάγκο, ο Πογέτ είπε πως τον υπολογίζει και περιμένει να του δώσει ευκαιρίες. Η πρώτη εξ αυτών θα είναι σήμερα στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News