default-image

Διαδικαστικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κέρκυρα

Ποδόσφαιρο
Διαδικαστικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό κόντρα στην Κέρκυρα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δεδομένη είναι η παρουσία του Παναθηναϊκού στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού έχει προκριθεί ως πρώτος στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για αυτό τον λόγο ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να παρατάξει με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του το «τριφύλλι» κόντρα στην Κέρκυρα, την οποία αντιμετωπίζει στην τελευταία αγωνιστική των ομίλων του θεσμού (17:00, OTE SPORT 3).

Ο Ιταλός τεχνικός άφησε στην Αθήνα αρκετούς από τους παίκτες που λογίζονται ως βασικοί για να ξεκουραστούν εν όψει του τελευταίου αγώνα της χρονιάς με τον Πανθρακικό, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Συγκεκριμένα, στην αποστολή δεν συμπεριελήφθησαν οι Ζέκα, Εσιέν, Νάνο, Βέμερ και Κουτρουμπή, ενώ δεν υπολογίζονται οι Πέτριτς, Μπεργκ και Τελάντερ, με τον Κροάτη να έχει κάποιες ελπίδες να προλάβει το ματς στην Κομοτηνή.

Όσον αφορά το σχήμα, οι «πράσινοι» θα αγωνιστούν με 4-3-2-1. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κοτσόλης, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μαρινάκη, Ταυλαρίδη, Τριανταφυλλόπουλο και Χουχούμη.

Στα χαφ θα αγωνιστούν οι Αμπέντ, Λαγός και Λουντ. Περισσότερο επιθετικές πρωτοβουλίες θα έχουν ο Νίνης και ο Ατζαγκούν, με τον Κλωναρίδη να είναι ο μοναδικός προωθημένος.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Στιλ, Γιαννακόπουλος, Σάντσεθ, Πράνιτς, Καλτσάς, Καρέλης, Λάμπρου και Ευαγγέλου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News