default-image

Nίκη πρωτιάς για Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ

Ποδόσφαιρο
Nίκη πρωτιάς για Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορυφή του κρητικού ομίλου πάτησε η Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ, μετά τη νίκη με 3-1 επί των Χανίων στο γήπεδο του ΠΟΑ. Το συγκρότημα του Ηρακλείου ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με τα Χανιά αλλά έχει το προβάδισμα στην ισοβαθμία, αφού νίκησε με 3-1 ενώ στα Χανιά είχε ηττηθεί με 2-1.

Παρά το άγχος για τη νίκη, η Μικτή Ηρακλείου προσπάθησε να πιέσει από τα πρώτα λεπτά τη αναμέτρησης και στο 29' μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπέρκη, ο Φαϊτάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Με τη σέντρα όμως, έγινε αντεπίθεση από τα Χανιά, με τον Καραταράκη να ισοφαρίζει 1-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το Ηράκλειο πίεσε ασφυκτικά και είχε αρχικά διπλή ευκαιρία με δοκάρι του Μαμουλάκη και απόκρουση του τερματοφύλακα σε κοντινό σουτ του Λίλου αλλά και άλλες φάσεις για το γκολ. Τελικά στο 67' ο Μαμουλάκης έκανε το 2-1 και στο 71' ήρθε και το 3-1 από το Μαυρογιαννάκη, σκορ που χάρισε το πλεονέκτημα τίτλου στην Μικτή Παίδων ΕΠΣΗ.

ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: Καρνής, Σαβουιδάκης, Χατζηδάκης, Γκίκα, Μανιουδάκης, Τσεσμελής, Μπέρκης (81' Ροδίτης), Λίλος (53? Βοργιάς), Κουτεντάκης (57? Μαυρογιαννάκης), Μαμουλάκης, Φαϊτάκης (53? Γαρεφαλάκης)

ΕΠΣ ΧΑΝΙΩΝ: Τζολάκης, Φιλιππάκης, Μαλιχούτης, Φασαράκης, Κούτας, Φραγγεδάκης, Κουκάκης (66? Πολυχρονάκης Π.), Μάλαμας, Καραταράκης, Δρικάκης (67? Μπαγετάκος), Κελαϊδής (78? Πολυχρονάκης Χ.).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (5η)

Ηράκλειο-Χανιά       3-1

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1.Ηράκλειο 12

2.Χανιά 12

3.Ρέθυμνο 3

4.Λασίθι 3

Η 6η ΑΓΩΝ. (23/12)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News