default-image

Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Μουρίνιο

Ποδόσφαιρο
Τα έβαλε με τους παίκτες του ο Μουρίνιο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Τσέλσι συνεχίζει τον… κατήφορο στο αγγλικό πρωτάθλημα καθώς χθες γνώρισα άλλη μία ήττα από τη Λέστερ (2-1). Ο Ζοζέ Μουρίνιο μετά τη λήξη της αναμέτρησης άφησε αιχμές για τους ποδοσφαιριστές του, ενώ τα έβαλε με τα  ball boys.

Έξαλλος ήταν ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Λέστερ (2-1). Ο Πορτογάλος προπονητής τα έβαλε με τους παίκτες του, αλλά ακόμη και με τα ball boys.

«Η Λέστερ άξιζε την νίκη γιατί ήταν η καλύτερη ομάδα στο μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Νομίζω ότι ήμασταν καλύτεροι για περίπου 20-25 λεπτά, μάξιμουμ 30. Ήταν καλύτεροι για μία ώρα. Ήταν πολύ συγκεντρωμένοι. Δεν έκαναν λάθη. Ήταν επιθετικοί και όλοι έπαιζαν με ένταση, σε υψηλό ρυθμό και σπουδαία νοοτροπία. Ήταν δύσκολο για εμάς και μετά δεχθήκαμε δύο γκολ που είναι απαράδεκτα για εμένα, γιατί ξέρω πως να διαβάσω το παιχνίδι για τους παίκτες μου», τόνισε αρχικά και πρόσθεσε:

«Μπορώ να διαβάσω τον αντίπαλο και να ξεκαθαρίσω κάθε λεπτομέρεια γι’ αυτόν. Αυτά τα δύο γκολ, η κίνηση του Βάρντι ανάμεσα στους δύο κεντρικούς μας αμυντικούς και η σέντρα με το αριστερό. Μετά ο Μαχρέζ στην περιοχή ένας εναντίον ενός. Θέλω ένας εναντίον δύο γιατί θέλω τον μέσο μας να κλείνει τον αντίπαλο στο καλό του πόδι. Τα δύο γκολ που δεχθήκαμε είναι δύσκολο να τα αποδεχτώ, γιατί νιώθω ότι η δουλειά μου προδόθηκε».

Και συνέχισε: «Οι παίκτες μου δεν πρέπει να νιώθουν πλέον στην κορυφή ή σούπερ σταρ. Αυτή τη στιγμή οι παίκτες της Λέστερ είναι στην κορυφή. Οι δικοί μου πρέπει να κοιτάνε τους παίκτες της Σάντερλαντ και της Γουότφορντ και να πουν ‘δεν είμαι σούπερ σταρ, ούτε ο καλύτερος της χρονιάς, ούτε πρωταθλητής. Αυτή τη στιγμή είμαι στο ίδιο επίπεδο με αυτούς’».

Όσο για τις καθυστερήσεις των ball boys, είπε: «Ήταν φανταστικά (σ.σ. με ειρωνική διάθεση). Είναι ντροπή να συμβαίνει αυτό στην Premier League. Πάντως δεν θέλω να προτάξετε αυτά τα λόγια μου πάνω από τη νίκη της Λέστερ, που ήταν δίκαια».

Ερωτηθείς αν ανησυχεί για το μέλλον του, απάντησε: «Το μόνο βέβαιο είναι πως εγώ θέλω να είμαι στην ομάδα. Δεν φοβάμαι τις προκλήσεις και τώρα έχουμε μια μεγάλη μπροστά μας. Ελπίζω και η διοίκηση να θέλει να μείνω».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News