Αθλητισμός

Προς ματαίωση η αποχή των ποδοσφαιριστών

Φως στο τούνελ φαίνεται πως βρέθηκε στη διαμάχη μεταξύ των ποδοσφαιριστών και των εμπλεκωμένων φορέων για το θέμα του Εγγυητικού Ταμείου.

Υπενθυμίζεται πως ο ΠΣΑΠ είχε προαναγγείλει αποχή επ' αόριστο αρχής γενομένης από τα παιχνίδια του Κυπέλλου του τριημέρου που έρχεται (15-17/12). Οι αγώνες, όμως, φαινόταν ότι με τον έναν ή τον άλλον τρόπο θα γίνουν και τελικά πίσω έκανε η πλευρά των φορέων.

Η Σούπερ Λίγκα πήρε την πρωτοβουλία να δοθεί λύση στο ζήτημα και έτσι την Τρίτη (15/12) θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στους εκπροσώπους της και αυτούς των ΕΠΟ, Β' Εθνικής και ΠΣΑΠ.

Αυτό επιβεβαιώθηκε με την ακόλουθη ανακοίνωση το μεσημέρι της Δευτέρας (14/12): «Ανακοινώνεται ότι η Super League, συμμεριζόμενη το κατ΄ αρχήν δίκαιο αίτημα του Π.Σ.Α.Π. περί έναρξης λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου και παρά τη δεδομένη δύσκολη οικονομικά συγκυρία, ανέλαβε σχετική πρωτοβουλία και συνεκάλεσε συνάντηση όλων των εμπλεκομένων φορέων για το εν λόγω ζήτημα (Ε.Π.Ο., Super League, Football League, Π.Σ.Α.Π.). Η εν λόγω συνάντηση, η οποία θα λάβει χώρα την Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 11.00 π.μ., στα γραφεία της Ε.Π.Ο, αναμένεται να δρομολογήσει την έναρξη λειτουργίας του Εγγυητικού Ταμείου».

Σχόλια