default-image

Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα από την ΕΑΠ

Ποδόσφαιρο
Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα από την ΕΑΠ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Από τις 18 έως τις 23 Δεκεμβρίου η ΕΑΠ, επίσημα ενταγμένη στο δίκτυο ακαδημιών της ΑΕΚ, διοργανώνει στο Ατσιπόπουλο Ρεθύμνου μία Χριστουγεννιάτικη εβδομάδα - πολιτιστικό και ανθρωπιστικό φεστιβάλ. Η διοργάνωση που υποστηρίζουν και άλλες ακαδημίες περιλαμβάνει bazaar βιβλίου, συλλογή τροφίμων, προβολή χριστουγεννιάτικης ταινίας, τουρνουά και αθλητικά παιχνίδια.

Οι ώρες  για το bazaar και τη συλλογή τροφίμων είναι 16:30-19:30 (καθημερινές) και 09:30-13:00 (σαββατοκύριακο) στο γήπεδο Ατσιπόπουλου. Στο bazaar θα διατεθεί μια πολύ μεγάλη γκάμα βιβλίων και κυρίως παιδικής λογοτεχνίας σε χώρο ειδικά διαμορφωμένο στο γήπεδο. Τα βιβλία θα πωλούνται 2 ή 3 ευρώ και τα μισά από αυτά θα τα εισπράττει το σωματείο, με σκοπό να διατεθούν για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού συλλόγου «Αγάπη».

Επίσης θα συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διαρκείας όπως ρύζι, ζυμαρικά, αλεύρι, γάλα εβαπορέ και λάδι. Ο στόχος είναι να συγκεντρωθεί ένας πολύ μεγάλος όγκος τροφίμων, που θα διατεθούν για τις ανάγκες των ευπαθών ομάδων της περιοχής, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου του δήμου Ρεθύμνου.

Για το λόγο αυτό το σωματείο της ΕΑΠ ζητά την εθελοντική προσφορά απ' όλα τα σωματεία που συμμετέχουν στο τουρνουά της χριστουγεννιάτικης εβδομάδας. Ο στόχος είναι η χριστουγεννιάτικη εβδομάδα να καθιερωθεί και να αποτελέσει ένα σημείο ορόσημο ανθρωπιάς, αθλητισμού και πολιτισμού για τα επόμενα χρόνια στο Ρέθυμνο και την Κρήτη γενικότερα.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News