Αθλητισμός

Στηρίζει τους ποδοσφαιριστές του ο Παναθηναϊκός

Στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του τάχθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός όσον αφορά στη κόντρα που έχει ξεσπάσει με την ΕΠΟ και τη Super League.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Ποδοσφαιριστών εξέδωσε ανακοίνωση το βράδυ της Δευτέρας (7/12) και γνωστοποίησε πως οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές θα προχωρήσουν σε επ' αόριστον αποχή αρχής γενομένης από την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, στις 15,16 και 17 Δεκεμβρίου 2015, και στην συνέχεια από τα πρωταθλήματα της Super League και της Football League.

Ο Παναθηναϊκός με επίσημη ανακοίνωση του τοποθετήθηκε υπέρ των ποδοσφαιριστών καλώντας τη διοίκηση της Super League, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες, προκειμένου να λυθεί άμεσα το ζήτημα

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Με την παρούσα ανακοίνωση, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θέλει να γνωστοποιήσει ότι συμπαραστέκεται στα δίκαια αιτήματα του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών και επιθυμεί την υλοποίηση των συμφωνηθέντων.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή, η ομάδα μας έδειξε ότι στέκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών, τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο φυσικά και μέσω των τοποθετήσεων των ίδιων των παικτών μας.

Είναι, λοιπόν, ξεκάθαρο πως από την πλευρά μας είμαστε απόλυτα σύμφωνοι με την υπογραφή του συγκεκριμένου μνημονίου, καθώς και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του ΠΣΑΠ.

Καλούμε συνεπώς όλη τη διοίκηση της Super League, αλλά και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους φορείς, να προχωρήσουμε τις διαδικασίες, προκειμένου να λυθεί άμεσα το ζήτημα και να μπορέσουν έτσι να κάνουν καλές γιορτές όλοι οι ποδοσφαιριστές της χώρας μας.

Άλλωστε, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως πέραν των πιο προβεβλημένων ποδοσφαιριστών, υπάρχουν κι εκείνοι, οι οποίοι αγωνίζονται σε χαμηλότερες κατηγορίες, αμείβονται με λιγότερα χρήματα και περιμένουν με αγωνία τη διευθέτηση των οφειλόμενων για να γιορτάσουν με αξιοπρέπεια τις ημέρες αυτές».

Σχόλια