default-image

Μικτή Ζώνη Αγάπης, ντέρμπι και πυγμαχίας!

Ποδόσφαιρο
Μικτή Ζώνη Αγάπης, ντέρμπι και πυγμαχίας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

 «Μικτή Ζώνη» στην επικαιρότητα και απόψε (22:00) στην «Κρήτη TV», με καλεσμένους που θα μας κρατήσουν σε ενδιαφέρον σε τρία αθλητικά θέματα.  

Δημήτρης Παπαματθαιάκης (αντιπρόεδρος της Μικτής Παλαιμάχων Μικτής Ηρακλείου), Μανόλης Κεφαλογιάννης (παλαίμαχος Εργοτέλη), Ηλίας Μπουλιός (παλαίμαχος ΕΑΡ) και Γιάννης Παρασύρης (πρόεδρος παλαιμάχων Ερμή Ζωνιανών) θα μας μιλήσουν για το σπουδαίο και πρωτότυπο τουρνουά αγάπης που θα γίνει την ερχόμενη Δευτέρα στο Μαρτινέγκο για την «Ηλιαχτίδα», και φυσικά για ποδόσφαιρο.

Στο επίκεντρο επίσης ο ΟΦΗ μετά και τη χθεσινή του νίκη, οι κληρώσεις των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αλλά και η κλήρωση του Κυπέλλου της ΕΠΣΗ. Η εκπομπή θα κορυφώσει με πρωταγωνιστές από το ντέρμπι Εργοτέλης-Ηράκλειο στο μπάσκετ (Θέμης Κουπίδης από "Ηράκλειο" και Αλέξης Πετράκης από Εργοτέλη) και την τιμητική του Βασίλη Ευαγγελινού και θα ολοκληρώσει εντυπωσιακά με πυγμαχία με την παρουσία των πρωταθλητή μας Κώστα Τζανάκη, με τους προπονητές του Ανδρέα και Παναγιώτη Γιαννακόπουλο, με τη χαρά της επίδειξης του εντυπωσιακού ολυμπιακού αθλήματος!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News