Αθλητισμός

Γκουλής: "Έχουμε μιλήσει για 4 μεταγραφές"

Ο ΟΦΗ θα κινηθεί για 4 μεταγραφές τον Ιανουάριο, ανέφερε ο Νίκος Γκουλής μετά τη λήξη του αγώνα με τον Ιωνικό. Όπως ανέφερε ο τεχνικός του ΟΦΗ, έχει μιλήσει με την διοίκηση της ομάδας στο θέμα αυτό και στην κρητική ομάδα βαδίζουν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση.

Αναλυτικά ο κ. Γκουλής είπε: «Έχουμε μιλήσει για τις μεταγραφές. Υπάρχει συγκεκριμένη κατεύθυνση. Εχουμε μιλήσει για 4 μεταγραφές. Εχουμε συζητήσει και ξέρουμε τι ζητάμε. Είναι πολύ δύσκολο αυτήν την περίοδο. Ισως προκύψει και κάτι άλλο. Θα δούμε».

Για το παιχνίδι, ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε ότι «παίξαμε με μια ομάδα που ήθελε να παίξει ποδόσφαιρο. Παίξαμε πολύ οργανωμένα στο πρώτο ημίχρονο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι. Ο Ιωνικός ειναι η μόνη ομάδα που ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο, όσο καιρό είμαι εγώ εδώ. Προχωράμε. Υπάρχει η γνωστή πίεση στην ομάδα και μας ενδιαφέρουν οι νίκες. Η συνέχεια είναι δύσκολη. Το αποτέλεσμα έρχεται μόνο όταν καταθέτεις ψυχή στο γήπεδο».

Για την μέχρι τώρα πορεία του ΟΦΗ, ο Νίκος Γκουλής, είπε ακόμη ότι «στο γήπεδο μας πάντα είμαστε οργανωμένοι. Μας έχει στιγματίσει το εκτός έδρας στο πλαστικό. Αυτή είναι η αλήθεια».

Ο Λευτέρης Βασιλειάδης

Ο προπονητής του Ιωνικού Λευτέρης Βασιλειάδης, δήλωσε: «Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ για τη νίκη του και τον ευχαριστούμε για τη φιλοξενία. Τη νοιώσαμε αυτή τη φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε.

Ο ΟΦΗ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, αλλά δεν κλειστήκαμε. Το γκολ μας αποσυντόνισε, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα να μείνουμε στο παιχνίδι. Στο 2-0 όλα έμοιαζαν να τελειώνουν για μας, αλλά και πάλι παλεψαμε. Συγχαρητήρια στον ΟΦΗ και του εύχομαι καλή πορεία».

Για τη μάχη του τίτλου, ο τεχνικός του Ιωνκού, είπε ότι «ο Φωστήρας και η Τριγλία Ραφήνας είναι τα φαβορί όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση. Βλέπω όμως ότι όλα είναι ανοιχτά ακόμη για την άνοδο».

Για το πως είδε τον ΟΦΗ, είπε πως «ο ΟΦΗ μου άρεσε. Ξέρω ότι είχε δύσκολες μέρες, αλλά ήταν πολύ καλός».

Σχόλια