default-image

Αποφασισμένοι για αποχή στη Ζάκυνθο

Ποδόσφαιρο
Αποφασισμένοι για αποχή στη Ζάκυνθο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σε αποχή από τις υποχρεώσεις τους θα προχωρήσουν οι ποδοσφαιριστές της Ζακύνθου, όπως σημείωσε ο Στάθης Καραμαλίκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του σαββατιάτικου (12/12) αγώνα με τον ΑΟΧ (3-3).

Ο παίκτης των νησιωτών έδωσε αρχικά συγχαρητήρια στον αντίπαλο, αλλά και στην ομάδα του, δηλώνοντας μάλιστα αισιόδοξος εν όψει της συνέχειας, ενώ υποστήριξε πως οι ποδοσφαιριστές είναι αποφασισμένοι για την αποχή πρώτα από το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό.

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον αντίπαλο και φυσικά στην ομάδα μου. Κάναμε ένα από τα καλυτέρα μας παιχνίδια, θέλαμε να κερδίσουμε, όμως έτσι είναι η μπάλα. Είμαστε όμως αισιόδοξοι για αυτό που θα ακολουθήσει. Κάναμε ευκαιρίες μπήκαμε μπροστά στο σκορ. Θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα θετικά κομμάτια. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα πάμε καλύτερα, έχουμε ανάγκη τους βαθμούς και σε κάθε παιχνίδι είμαστε αναγκασμένοι να παλεύουμε», δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

«Πέρα από το παιχνίδι θα ήθελα να πω ότι με πρωτεργάτες τους διεθνείς ποδοσφαιριστές αλλά και τους συνάδελφους από την Σούπερ Λίγκα αλλά και από την Β΄ Εθνική θα κάνουμε αποχή για να μπορέσουμε να καταφέρουμε να εφαρμοστούν όλα αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Υπάρχει ήδη απόλυτη στήριξη από τον ΠΣΑΠ και όλη η ομάδα και όλοι οι συνάδελφοι θα κάνουμε αποχή. Η απόχη θα αρχίσει με το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναιτωλικό. όλοι οι παίκτες θα κάνουμε αποχή από τους αγώνες, όχι όμως από τις προπονήσεις».

Τέλος, είπε για τον Τζιανλούκα Κολονέλο: «Η δουλειά μου και του κάθε ποδοσφαιριστή δεν είναι αυτή να μιλάω για τον προπονητή, εσείς βλέπετε και κρίνετε, εμείς-εγώ μιλάμε μέσα στο γήπεδο όσο παίζουμε είτε ένα λεπτό, είτε πέντε, είτε δέκα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News