default-image

Απειλούν τη ζωή της Νικόλ Κυριακοπούλου!

Σπορ
Απειλούν τη ζωή της Νικόλ Κυριακοπούλου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοβερά και τρομερά πράγματα στο χώρο του ελληνικού αθλητισμού. Η Νικόλ Κυριακοπούλου δέχεται απειλές για τη ζωή της και γι' αυτό προπονείται το τελευταίο διάστημα συνοδεία δύο σωματοφυλάκων

Η Ελληνίδα επικοντίστρια, όπως αποκαλύπτει σήμερα η Live Sport, έχει στείλει επιστολή στον ΣΕΓΑΣ, σύμφωνα με την οποία ενημερώνει πως απειλείται η σωματική της ακεραιότητα!

Ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί η ταυτότητα των ανθρώπων που απειλούν την 29χρονη αθλήτρια, η οποία πριν από λίγους μήνες με άλμα στα 4,80 κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στο Πεκίνο, όμως όλα δείχνουν πως πρόκειται για συναθλητές της!

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχει ενημερωθεί ήδη η διοίκηση του αθλητικού κέντρου του Αγίου Κοσμά, η οποία έδωσε άδεια προκειμένου η Κυριακοπούλου να πηγαίνει με τους δύο σωματοφύλακες στις προπονήσεις, οι οποίοι πηγαίνουν μαζί της, παρακολουθούν όλη την προπόνησή της και αποχωρούν όταν εκείνη ολοκληρώσει το πρόγραμμά της.

Παράλληλα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έχει καταγγείλει πως κάποιοι γρατζούνισαν (πιθανότατα επίτηδες) το αυτοκίνητό της, προκειμένου να της στείλουν «μήνυμα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News