default-image

Λαμπράκης: Συγχαρητήρια στα παιδιά

Ποδόσφαιρο
Λαμπράκης: Συγχαρητήρια στα παιδιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η γρήγορη ισοφάριση ήταν σύμφωνα με τον Σταύρο Λαμπράκι το «κλειδί» της νίκης του Εργοτέλη με 3-1 επί της Παναχαϊκής.

Όπως επισήμανε ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» στη συνέντευξη Τύπου: «Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα αντίπαλο, που διαβάζαμε ότι έρχεται με πολλά προβλήματα. Αυτό που προσπάθησα εγώ ήταν να κρατήσω σε εγρήγορση τους παίκτες μας και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο, γιατί το παιχνίδι ήταν πολύ σημαντικό για μας. Στο πρώτο ημίχρονο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, στο δεύτερο όμως με τις αλλαγές που έγιναν η ομάδα έγινε πολύ καλή και επιθετική. Κλειδί για μας ήταν η γρήγορη ισοφάριση.

Παρά το χαμένο πέναλτι που είχαμε, στη συνέχεια δεν τα παρατήσαμε, βάλαμε ένα δεύτερο γκολ και μετά ένα τρίτο και πήραμε το παιχνίδι. Συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί βρέθηκαν για μια ακόμα φορά με την πλάτη στο τοίχο σε ένα ακόμα παιχνίδι και κατάφεραν όμως και πάλι να γυρίσουν το εις βάρος τους αποτέλεσμα.

Έγινε μια μεγάλη προσπάθεια από όλους τους παίκτες μας και τους δίνω τα συγχαρητήριά μου. Εύχομαι στην Παναχαϊκή να βρει τις λύσεις που χρειάζονται στα προβλήματα που αντιμετωπίζει».

Ο προπονητής της Παναχαϊκής, Δημήτρης Σπανός, είπε από την πλευρά του: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Εργοτέλη, γιατί έδωσε τα πάντα στο δεύτερο ημίχρονο και πήρε τη δίκαια τη νίκη. Εμείς ήρθαμε εδώ με πολλές απουσίες και σε συνδυασμό με τα προβλήματα που προέκυψαν δεν αντέξαμε. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να προηγηθούμε, αλλά στο δεύτερο η κούραση των παιδιών και οι αναγκαστικές αλλαγές μας έκαναν να μην έχουμε καλή εικόνα και μοιραία να έρθει η ήττα.

Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά που έμειναν στην ομάδα. Έχω παράπονα όμως και μάλιστα μεγάλα, από κάποια παιδιά που έφυγαν. Είχα πει και εγώ ότι θα φύγω, ήρθαν όμως οι αρχηγοί και μου είπαν να μείνουμε όλοι μαζί μέχρι τα Χριστούγεννα και να τραβήξουμε το καράβι όσο μπορούμε. Αμέσως μετά όμως έμαθα ότι έκαναν προσφυγή. Νιώθω ότι με κορόιδεψαν.

Έχουμε σίγουρα προβλήματα, όμως υπάρχουν και άλλες ομάδες που έχουν χειρότερα από εμάς. Σήμερα είδα τον Εργοτέλη που έχει και αυτός τα δικά του προβλήματα, με ένα ρόστερ 25 παικτών, με διάθεση να παίξει και να παλέψει για τη νίκη, κάτι που κατάφερε. Στην ομάδα μου κάποιοι και ένας από αυτούς είμαι και εγώ, βάλαμε τον εαυτό μας κάτω από την ομάδα. Κάποιοι άλλοι έβαλαν τον εαυτό τους και το οικονομικό πάνω από την ομάδα. Είναι δικαίωμα τους, αλλά πρέπει να το πω για την ιστορία της ομάδας.

Συγχαρητήρια στον Εργοτέλη και τον ευχαριστούμε για την άψογη φιλοξενία. Αν είμαστε στο ίδιο πόσο στο δεύτερο γύρο κάτι που είναι δύσκολο, θα προσπαθήσουμε να ανταποδώσουμε».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News