Αθλητισμός

Μένει έξω 5-6 εβδομάδες ο Γλύκος

Εκτεταμένη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί ορθό μηριαίο ήταν η διάγνωση του ιατρικού επιτελείου του ΠΑΟΚ για τον τραυματισμό του Γλύκου στη μεγάλη νίκη του Δικεφάλου επί της Ντόρτμουντ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας αγωνίστηκε στα τελευταία λεπτά τραυματίας, ενώ με την επιστροφή στην Ελλάδα υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις. Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά σήμερα και αναφέρουν ότι υπέστη εκτεταμένη θλάση δευτέρου βαθμού στον δεξί ορθό μηριαίο κάτι που σημαίνει ότι θα απουσιάσει από τους αγωνιστικούς χώρους για 5-6 εβδομάδες.

Κατά τα άλλα, ο Χάρης Χαρίσης για δεύτερη μέρα προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα και σύντομα θα είναι έτοιμος να τεθεί στην διάθεση του Ιγκορ Τούντορ ενώ κοντά στην επιστροφή είναι και ο Μιγκέλ Βίτορ ο οποίος επίσης γυμνάζεται με του υπόλοιπους συμπαίκτες του, έστω και πιο συντηρητικά λόγω του προβλήματος στο ισχιακό νεύρο.

Στο μεταξύ, ο Αλέξανδρος Τζιόλης και ο Γιώργος Τζαβέλλας ακολούθησαν ειδικό πρόγραμμα αποφόρτισης από τους συνεχόμενους αγώνες προκειμένου να είναι έτοιμοι για το ματς με τον Λεβαδειακό ενώ οι Γκολάσα, Κίτσιου και Κόστα συνέχισαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης.

Σχόλια