default-image

Ματσάρα, fair play και 3-3 στο Ζάκυνθος-ΑΟ Χανιά

Ποδόσφαιρο
Ματσάρα, fair play και 3-3 στο Ζάκυνθος-ΑΟ Χανιά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοβερό παιχνίδι έγινε στη Ζάκυνθο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον ΑΟ Χανιά με το τελικό 3-3 να τα λέει όλα.

Η αναμέτρηση είχε φοβερές ανατροπές και σασπένς ως το τέλος με τους Χανιώτες να φεύγουν τελικά με το βαθμό από τη Ζάκυνθο.

Οι Χανιώτες πήραν προβάδισμα στο 27' με τον Μπριλάκη, όμως η Ζάκυνθος με τα γκολ των Ζαζίμ και Ζαϊρί στο 34' και 38'  πήρε το προβάδισμα με 2-1, σκορ με το οποίο ολοκληρώθηκε το ημίχρονο.

Ο ΑΟΧ ισοφάρισε στο 56' με τον Τούτση όταν όμως δεν τήρησε το fair play καθώς υπήρχε τραυματισμός και οι γηπεδούχοι είχαν σταματήσει. Αυτό δημιούργησε πολλές ενστάσεις, όμως στο 61' οι Χανιώτες θέλησαν να διορθώσουν το λάθος τους αφήνοντας ουσιαστικά τον Ζαϊρί να σκοράρει για το 3-2.

Το φινάλε ήταν συγκλονικό με τους γηπεδούχους να έχουν δοκάρι στο 66', όμως τον ΑΟΧ να σκοράρει στο 83' με τον Δεινόπαπα.

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Τζ.Κολονέλο): Παπαδόπουλος, Γραικός, Κουρέλλας, Καμπούρης, Αποστόλου, Νίκιτς, Ναζίμ, Μεντούρ, Ζαϊρί, Καρδάρης (60' Ορφανίδης), Κρολ (80' Καραμαλίκης).

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Γ.Λυρώνης): Μπλάζιτς, Μπριλάκης, Χατζηλιάδης, Καρτσαμπάς, Διαμαντόπουλος, Ρίκκα (71' Μ.Νύκταρης), Σάντερσον (40' Τσούτσης), Μασάδο, Δεινόπαπας (89' Κατρανίτσας), Σαϊνέ, Γκέσιος.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News