default-image

Νίκη-βάλσαμο για τον Κισσαμικό

Ποδόσφαιρο
Νίκη-βάλσαμο για τον Κισσαμικό

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Με «χρυσό» σκόρερ τον Βαττή, ο Κισσαμικός πέτυχε πολύ σημαντική νίκη με 1-0 επί του Πανελευσινιακού στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Οι Χανιώτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και έχασαν την ευκαιρία να σκοράρουν στο μόλις στο 3' με τον Μάντζη, ενώ το σουτ του Μανιά σταμάτησε στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων στο 12'.

Η πρώτη καλή ευκαιρία για την Παναχαϊκή ήρθε στο 24' με τον Γιαννιτσάνη να σουτάρει άουτ, όμως ο Κισσαμικός πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και έχασε άλλες δύο ευκαιρίες πριν το ημίχρονο με τον Λώττα στο 39' και με τον Μάνια στο 40'.

Στην επανάληψη οι ευκαιρίες που έγιναν ήταν λιγοστές, όμως σε μία εξ αυτών ο Κισσαμικός κατάφερε να πετύχει  το γκολ της νίκης.

Πιο συγκεκριμένα στο 74' ο Βαττής με γυριστό σουτ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 1-0.

Στο τέλος της αναμέτρησης υπήρξε αρκετή ένταση ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Γιαννίτσης, Σμίλτος, Τσοντάκης, Σελινιωτάκης, Μάνιας, Λώττας (73' Βλάχος), Σουμπασάκης (63' Ποσίνκοβιτς), Βαττής (79' Τσικουδάκης), Μάντζης.

Πανελευσινιακός (Θανάσης Δημόπουλος): Μανιάτης, Παληγεώργος (65' Ταμπάκης), Λίτσος, Ανδρίκος, Κακαράς, Νικολάου, Κασνέτσης, Μποτωνάκης, Πλαβούκος, Ναούμ (71' Χαλιώτης), Γιαννιτσάνης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News