default-image

Ο Βενγκέρ αποθεώνει τον Ζιρού

Ποδόσφαιρο
Ο Βενγκέρ αποθεώνει τον Ζιρού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αν η Άρσεναλ συνεχίζει στους «16» του Τσάμπιονς Λιγ το οφείλει φυσικά σε μεγάλο βαθμό στον Ολιβιέ Ζιρού, ο οποίος «σκότωσε» τον Ολυμπιακό με το χατ-τρικ που σημείωσε την περασμένη Τετάρτη στο «Καραϊσκάκης».

Ο Αρσέν Βενγκέρ, έτσι, τον αποθέωσε, μετά το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό και πριν από αυτό κόντρα στην Άστον Βίλα, λέγοντας πως η Άρσεναλ δεν χρειάζεται τον Καρίμ Μπενζεμά αφού έχει άλλο... Γάλλο τον ρόστερ της.

«Παίζει σε αυτό το πρωτάθλημα γιατί αγωνίζεται για έναν από τους καλύτερους συλλόγους στην Ευρώπη κι επειδή σκοράρει αρκετά. Νομίζω πως πρέπει να του δώσετε τα εύσημα αν λάβουμε υπ' όψιν τα παιχνίδια που έχει παίξει και τα γκολ που έχει βάλει. Δεν είναι μόνο σκόρερ, αλλά και ένας παίκτης που δουλεύει πολύ για την ομάδα. Θεωρώ πως είναι από τους καλύτερους επιθετικούς στην Ευρώπη» ανέφερε και προσέθεσε:

«Μόλις είπα ότι ο Ζιρού είναι ένας σπουδαίος επιθετικός, συνεπώς δεδομένου αυτού δεν μπορούμε να αγοράσουμε τον Μπενζεμά. Έτσι κι αλλιώς εκκρεμεί μια δικαστική απόφαση εις βάρος του. Προς το παρόν δεν μπορεί να παίξει γιατί βρίσκεται υπό έρευνα και αυτό είναι το σωστό».

Τέλος, επανερχόμενος στον Ζιρού σχολίασε: «Δεν είναι κουρασμένος αυτήν την εποχή γιατί η δουλειά που κάνει στο γήπεδο είναι απαιτητική και τον είχαμε ξεκουράσει τακτικά. Ελπίζω να μπορέσω να το ξανά κάνω και να πάρει μερικές ανάσες».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News