Αθλητισμός

Μόνο νίκη θέλει ο Εργοτέλης

Το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο καλείται να βγάλει ο Εργοτέλης στο σημερινό (15:00) παιχνίδι με την Παναχαϊκή, όπου η νίκη είναι επιβεβλημένη για να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση.

Η παρουσία του στη ζώνη του υποβιβασμού μετά και την ήττα από την Καλλιθέα, ήχησε το καμπανάκι του κινδύνου στους κιτρινόμαυρους που καλούνται να ανασυνταχθούν και να παρουσιαστούν καλύτεροι στη συνέχεια.

Και η αλήθεια είναι ότι ο φετινός Εργοτέλης έχει δείξει δύο πρόσωπα, το πολύ καλό του, όπως φάνηκε στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Παναιτωλικό αλλά και ένα μετριότερο στα παιχνίδια όπου έγιναν λάθη και ήρθαν οι ήττες…

Στο ματς με την Παναχαϊκή λοιπόν, οι κιτρινόμαυροι δεν μπορούν να σκέφτονται κάτι λιγότερο από τη νίκη και εμφανίζονται αποφασισμένοι να την πάρουν.

Τα προβλήματα βέβαια δεν λείπουν για το Σταύρο Λαμπράκη αφού πέραν από τον τιμωρημένο Γάσα Καμαρά άφησε εκτός αποστολής και τους τραυματίες Αχμέντ Καμαρά, Πίτσο και Γενιτσαρίδη.

Ανάλυτικά, η 19άδα για το ματς της 12ης αγωνιστικής: Αθανασίου, Δερμιτζάκης, Κούρτι, Ρέντζας, Καλέ, Κούτρης, Μπουρσέλης, Γρομητσάρης, Στεβάνοβιτς, Ίνιατς, Άλλα, Μάνος, Γιαλούσης, Δωματάς, Ντος Σάντος, Αυγενικού, Κυριακόπουλος, Παμλίδης, Φουκαράκ

Σχόλια