default-image

ΟΦΗ: Μάχη μέχρι το τέλος για την άνοδο!

Ποδόσφαιρο
ΟΦΗ: Μάχη μέχρι το τέλος για την άνοδο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Ο ΟΦΗ θα κάνει στο τέλος ταμείο και η ομάδα θα συνεχίσει μέχρι το τέλος να παλεύει για την άνοδο. Αυτό είναι μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και αυτό αποτελεί και την επίσημη θέση του ΟΦΗ» αναφέρει σε ανακοίνωση της η διοικούσα επιτροπή του ΟΦΗ, ξεκαθαρίζοντας την στάση της, για τους στόχους της ομάδας απο εδώ και στο εξής στο πρωτάθλημα της Γ ' Εθνικής.

«Ξέρουμε τις δυσκολίες που υπάρχουν και ότι το εγχείρημα είναι δύσκολο, αλλά θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος. Μάλιστα ήδη έχουν ξεκινήσει οι ενέργειες ενίσχυσης της ομάδας τον Ιανουάριο, αλλά και άλλες κινήσεις για να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας, για την οποία μέχρι σήμερα κανείς μας δεν είναι ευχαριστημένος. Εδώ είμαστε όμως να παλέψουμε και να δώσουμε την μάχη. Και θα το κάνουμε με κάθε κόστος, γιατί θέλουμε αυτή η ομάδα να μπορέσει να χτιστεί σε γερές βάσεις τα επόμενα χρόνια και να να αλλάξει επίπεδο. Για αυτό αποφασίσαμε να μπούμε μπροστά το καλοκαίρι που πέρασε, αναλαμβάνοντας τα ηνία της ομάδας και αυτό εξακολουθεί να αποτελεί το όραμα μας, τόσο για την φετινή χρονιά, όσο και για τα επόμενα χρόνια» τονίζεται στην ανακοίνωση της διοίκησης του ΟΦΗ, η οποία είχε την Παρασκευή (11/12) πολύωρη συνεδρίαση για τα θέματα αυτά, που αφορούν στην πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και στις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, απο εδώ στο εξής.

Εκδίκαση για το -6

Την επόμενη Τρίτη (15/12) στις 4μμ θα εκδικαστεί στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, η υπόθεση του -6 για τον ΟΦΗ και η νομική υπηρεσία της κρητικής ομάδας, προετοιμάζεται για μια μεγάλη μάχη που θα δώσει εκτός γηπέδου. Ο νομικός του ΟΦΗ Μανόλης Φωτάκης θα αιτηθεί άδεια απο τον δικηγορικό σύλλογο Αθηνών, για να εκπροσωπήσει τον ΟΦΗ στην υπόθεση, καθώς υπάρχει αποχή των δικηγόρων Πανελλαδικά μέχρι και τις 15/12.

Στην εκδίκαση της υπόθεσης, ο ΟΦΗ θα εκπροσωπηθεί απο τους νομικούς Μανόλη Φωτάκη και Αντώνη Βγόντζα, ενώ γνωμοδότηση υπέρ του ΟΦΗ έχει κάνει ο καθηγητής συνταγματικού δικαίου Κωσταντίνος Χρυσόγονος. Στην κρητική ομάδα, εκτιμούν ότι έχουν όλες τις απαραίτητες προυποθέσεις ώστε να πείσουν το δικαστήριο πως η ποινή του -6 είναι αντισυνταγματική και δεν πρέπει να επιβληθεί στον ΟΦΗ.

Μέσα Κώτσιος, Τζέκος και Γκούμας

Ευχάριστα νέα στην προπόνηση του ΟΦΗ την Παρασκευή (11/12), παραμονές του αγώνα με τον Ιωνικό. Οι Κώτσιος, Τζέκος και Γκούμας προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας για την αναμέτρηση της Κυριακής (3μμ) στο Γεντί Κουλέ. Ο Δαμιανάκης δεν κατάφερε να προπονηθεί και έτσι μένει εκτός απο την αναμέτρηση, όπως και ο Φαμπίνιο.

Με προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο (12/12) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκληρώνει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News