default-image

Γράφει ιστορία ο "Νίκκι" με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

Ποδόσφαιρο
Γράφει ιστορία ο "Νίκκι" με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δύο πρώην άσοι του ΟΦΗ συνεχίζουν να αποδίδουν σπουδαίο έργο από την τεχνική ηγεσία της Σλόβαν Μπρατισλάβα, εξού και ο λόγος που παρακολουθούμε την προσπάθειά τους.

Ο προπονητής της σλοβάκικης ομάδας Νίκκι Παπαβασιλείου και ο συνεργάτης του Νίκος Κουνενάκης κέρδισαν άλλο ένα ντέρμπι με την ανταγωνίστρια για τη δεύτερη θέση Ζίλινα (σκορ 2-1), την οποία άφησαν 6 βαθμούς πίσω στον πίνακα. Αυτό είναι και το κίνητρο που η «Magico Sports Partnerships» αναδεικνύει διαρκώς τα επιτεύγματα των δύο πρώην του ΟΦΗ.

Μπροστά τους βέβαια είναι η μεγάλη πρόκληση στην έδρα της «αχτύπητης» Τρενσίν, που οδηγεί την κούρσα. Ο στόχος αναγέννησης της Σλόβαν Μπρατισλάβα βρίσκεται σε επιτυχημένη διαδρομή, με στόχο τη δεύτερη ευρωπαϊκή θέση φέτος, ενώ θα υπάρξει γενναία ενίσχυση της ομάδας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Το τριετές πλάνο που έχουν αναλάβει να εκτελέσουν έχει στόχο να αναδείξει τη Σλόβαν ξανά ως κορυφαία της χώρας, με τη μετοίκησή της στο υπερσύχρονο γήπεδο των πολλών εκατομμυρίων που φτιάχνεται στην πρωτεύουσα της Σλοβακίας!

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News