default-image

Εμπλέκεται σε παράνομες μεταγραφές ο Στραματσόνι

Ποδόσφαιρο
Εμπλέκεται σε παράνομες μεταγραφές ο Στραματσόνι

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου θα καθίσει ο Αντρέα Στραματσόνι καθώς κατηγορείται ότι υπέγραφε παράνομα συμβόλαια όταν ήταν προπονητής στην Ουντινέζε.

Ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της ιταλικής ομοσπονδίας κλήθηκε ο Αντρέα Στραματσόνι, ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε σε κύκλωμα παράνομων μεταγραφών και συμβολαίων. Βασικός ύποπτος θεωρείται ο ιδιοκτήτης της Ουντινέζε, Τζίνο Πότσο και πλην του προπονητή του Παναθηναϊκού, εμπλέκονται άλλοι εφτά.

Ο Πότσο φέρεται να έχει ενεργήσει ώστε να αποκρύψει ποσά από συμφωνίες ή να μεσολαβήσει για μεταγραφές, ενώ το κομμάτι που αφορά τον Στραματσόνι, ο 39χρονος κόουτς φέρεται να υπέγραψε ένα μη νόμιμο συμβόλαιο με την Ουντινέζε, στην οποία εργάστηκε τη σεζόν 2013-2014.

Οι εννέα εμπλεκόμενοι είναι ο Στραματσόνι και οι οι Τζίνο Πότσο (ιδιοκτήτης της Ουντινέζε), Φράνκο Κολαβίνο, Κριστιάνο Τζαρέτα, Τζουζέπε Μπότσο, Μάρκο Μότα (ποδοσφαιριστής), Τζουζέπε Μαρότα (γενικός διευθυντής της Γιουβέντους), Αλεσάντρο Τζαρμπάνο και Φάμπιο Παράτιτσι (δεξί χέρι του Μαρότα).

Ο αναφερόμενος Μότα είναι ο δεξιός μπακ ο οποίος έχει γραφτεί ότι απασχολεί τον Παναθηναϊκό εδώ και μερικές ημέρες και με βάση το κατηγορητήριο, σε συνεργασία με τον Πότσο υπέγραψε συμβόλαιο σε πέντε διαφορετικές ομάδες, με μη νόμιμο τρόπο!

Όσο για τις πιθανές ποινές, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, προβλέπονται πρόστιμα από 50.000 έως 180.000 ευρώ…

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News