Αθλητισμός

Για διαφορά ποιότητας με τη Σάλκε μίλησε ο Βεργέτης

Στην ανωτερότητα της Σάλκε και του γερμανικού ποδοσφαίρου υποκλίθηκε ο Στάικος Βεργέτης.

Ο τεχνικός ηγέτης του Αστέρα Τρίπολης, μετά το τέλος του αγώνα με τους «βασιλικούς μπλε» στην Αρκαδία, στάθηκε στην διαφορά που υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων.

«Σαφώς και υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Αρχικά, παίζουν σε διαφορετικά πρωταθλήματα που η διαφορά ποιότητας, σε σχέση με το ελληνικό, είναι τεράστια. Εμείς προσπαθήσαμε να μειώσουμε αυτή τη διαφορά, κάναμε τις ευκαιρίες μας, που θα μπορούσαν να κάνουν το ματς λίγο πιο δύσκολο για τους αντιπάλους, αλλά τις σπαταλήσαμε», ήταν τα πρώτα του λόγια.

Και συνέχισε: «Τέτοιες βραδιές, που έρχονται τέτοιοι αντίπαλοι στην Τρίπολη είναι πολύ μεγάλες, για αυτό και ο κόσμος ανταπέδωσε με το χειροκρότημα. Θεωρώ, ότι αν εξαιρέσουμε τα ματς με τη Σάλκε, στα υπόλοιπα παιχνίδια στερηθήκαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω από λεπτομέρειες. Με τη Σπάρτα στην Τρίπολη κάναμε τις φάσεις μας, στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ το ίδιο. Έτσι, γινόμαστε πιο σοφοί, αποκτούμε εμπειρίες, παίρνουμε μαθήματα και συνεχίζουμε».

Παράλληλα, ο τεχνικός των Πελοποννήσιων μίλησε και για τους τραυματισμούς: «Ο Γκοϊάν υπέστη διάστρεμμα και ο Ιγκλέσιας είχε κάποιες κράμπες, αλλά η κατάσταση και των δύο θα εκτιμηθεί αύριο (σ.σ. Παρασκευή)».

Ακόμα, ανέφερε: «Όταν κάτι το βιώνεις για πρώτη φορά, έχεις περισσότερο ενθουσιασμό και πάθος. Πέρυσι, ήταν η χαρά ότι η ομάδα μπήκε στους ομίλους για πρώτη φορά. Φέτος, είχαμε δύσκολους αντιπάλους, μην ξεχνάμε ότι ο ΑΠΟΕΛ φτιάχτηκε με μπάτζετ για Champions League. Είμαστε μία ομάδα που συνεχώς βελτιωνόμαστε και εξελισσόμαστε. Ακόμη, πέρυσι η ομάδα μπήκε στους ομίλους με περισσότερους αγώνες σε σχέση με φέτος. Δεν είχαμε τη φόρα της περυσινής σεζόν».

Σχόλια