default-image

Κανείς δεν ξέχασε την Ελένη Καλομοίρη

Ποδόσφαιρο
Κανείς δεν ξέχασε την Ελένη Καλομοίρη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η απουσία της τεράστια και το κενό που άφησε πίσω μεγάλο... Και μπορεί χθες να συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τη μέρα που "έφυγε" τόσο άδικα και πρόωρα, όμως κανείς δεν ξέχασε την Ελένη Καλομοίρη.

Το κορίτσι από τον Κρουσώνα που λάτρεψε το ποδόσφαιρο και ζούσε γι' αυτό. Χθες, έτσι, πραγματοποιήθηκαν απόλυτα επιτυχημένες εκδηλώσεις στη μνήμη της από παλιές της συμπαίκτριες.

Συγκεκριμένα, στο γήπεδο του ΕΓΟΗ διεξήχθησαν δύο φιλικά, όπου συμμετείχαν οι γυναίκες του Εργοτέλη, οι παλιές της συμπαίκτριες της, οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ, αλλά και οι βετεράνοι Ηρακλείου. Ξεχώρισε φυσικά η παρουσία του πατέρα της Ελένης, Χαράλαμπου Καλομοίρη, ο οποίος έπαιξε με τους Κρουσανιώτες.

Με το τέλος των αναμετρήσεων όλοι μετέβησαν στο ξενοδοχείο «Vanisco», όπου παίχτηκε το δεύτερο... ημίχρονο. Έγινε αναλυτικότατη αναφορά για την προσφορά και την έντονη δραστηριότητα της Ελένης Καλομοίρη στο γυναικείο ποδόσφαιρο, με τον πατέρα της να συγκλονίζει με τα λόγια του για την αδικοχαμένη κόρη του.

Ακολούθησαν οι βραβεύσεις σε πρόσωπα που έχουν προσφέρει στο γυναικείο ποδόσφαιρο, μεταξύ των οποίων ήταν και η εκλιπούσα. Τον έπαινο, μάλιστα, παρέλαβε η κόρη της Μαρίνα. Πρωτεργάτης των εκδηλώσεων ήταν η καλή φίλη της Ελένης, Μαρία Απλαδά.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News