default-image

Χειρουργήθηκε ο Φαμπίνιο, σωρός τα προβλήματα

Ποδόσφαιρο
Χειρουργήθηκε ο Φαμπίνιο, σωρός τα προβλήματα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιτυχημένη είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε σήμερα (10/12) Ο Φαμπίνιο, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον ώμο στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με τον Φαμπίνιο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος είχε υποστεί εξάρθρωση και μετατόπιση της κλείδας και κρίθηκε σκόπιμο να χειρουργηθεί. Στον Φαμπίνιο έγινε συνδεμοπλαστική της κλείδας στην επέμβαση που έκανε στην Interclinic ο γιατρός του ΟΦΗ Γιώργος Στεφανουδάκης.

«Πήγαμε πολύ καλά. Ο Φαμπίνιο από την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσει ένα ειδικό πρόγραμμα και σε 1.5-2 μήνες θα είναι ξανά στη διάθεση της ομάδας» ανέφερε ο γιατρός του ΟΦΗ.

Ο Φαμπίνιο θα πάρει την Παρασκευή (10/12) εξιτήριο από την Interclinic. Στην φωτογραφία ο Βραζιλιάνος μέσος του ΟΦΗ, με τους γιατρούς του ΟΦΗ τον Γιώργο Στεφανουδάκη και τον Κυριάκο Κακαβελάκη.

Δεν είναι, όμως, μόνο η απουσία του Φαμπίνιο που προβληματίζει τον Νίκο Γκουλή καθώς τα αγωνιστικά προβλήματα είναι πολλά.

Ο Κώτσιος ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα καθώς ταλαιπωρείται από ένα τράβηγμα, ενώ θεραπεία έκανε ο Τζέκος μετά το χτύπημα στον αυχένα που… κληρονόμησε στο ματς Κυπέλλου με τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Ο Γκούμας έχει ένα αιμάτωμα στον αστράγαλο από το παιχνίδι με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, έκανε επίσης θεραπεία, ενώ θεραπεία έκανε και ο Δαμιανάκης που έχει ένα χτύπημα στο μετατάρσιο από το παιχνίδι με την Τριγλία Ραφήνας.

Μετά την προπόνηση της Παρασκευής (11/12) θα ληφθούν οριστικές αποφάσεις, για το ποιοι από τους παίκτες αυτούς, υπολογίζονται για το παιχνίδι με τον Ιωνικό.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News