Αθλητισμός

Τιμούν τη μνήμη της Ελένης Καλομοίρη

 Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από εκείνη την ημέρα πένθους, στις 10 Δεκεμβρίου 2014, όταν ο χαμός της Ελένης Καλομοίρη έντυσε στα μαύρα την οικογένειά της, τους φίλους της, ολόκληρο τον Κρουσώνα.

Το κορίτσι των γηπέδων, που είχε μοναδικό πάθος για το ποδόσφαιρο και αγαπούσε μέσα από την ψυχή της τον ΟΦΗ και την ομάδα του χωριού της, τον ΠΑΟΚ, έφευγε για το τελευταίο ταξίδι. Πέρασε ένας χρόνος από τότε, αλλά κανείς δεν την ξέχασε. Και σήμερα θα γίνουν οι εκδηλώσεις που εδώ και πολλούς μήνες προετοίμαζαν οι παλιές της συμπαίκτριες. Το πρώτο ραντεβού δίνεται στις 4 στο γήπεδο του ΕΓΟΗ, όπου θα γίνουν δύο φιλικά. Ένα μεταξύ δύο ομάδων που θα συγκροτήσουν οι γυναίκες Εργοτέλη και παλιές συμπαίκτριες της Ελένης και ένα μεταξύ των Παλαιμάχων του ΠΑΟ Κρουσώνα και της Μικτής Βετεράνων Ηρακλείου.

Μετά το τέλος των αγώνων θα ακολουθήσει στο ξενοδοχείο «Vanisko» στην Αμμουδάρα εκδήλωση για την απονομή αναμνηστικών και θα ακολουθήσει μπουφές. Αντί εισιτηρίου, μπορούν όλοι να συμβάλουν με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου Μαλεβιζίου. Όλοι θα πρέπει να είναι εκεί για να τιμήσουν τη μνήμη της Ελένης Καλομοίρη...

Σχόλια