default-image

Θετικά μηνύματα απο τα ταλέντα της ΕΚΑΣΚ

Μπάσκετ
Θετικά μηνύματα απο τα ταλέντα της ΕΚΑΣΚ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην Κρήτη βρέθηκαν το περασμένο σαββατοκύριακο οι ομοσπονδιακοί τεχνικοί της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης κ. Μπακογιώργος και Παναγιωτόπουλος, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να... τσεκάρουν τα ταλέντα της Κρήτης στις ηλικίες 1998-99-00 και 2001.

Οι νεαροί ταλαντούχοι αθλητές και αθλήτριες του νησιού είχαν τη δυνατότητα να δείξουν το ταλέντο τους και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον των δύο προπονητών. Άλλωστε, από τα παιδιά που είχαν τη δυνατότητα να δουν οι δύο προπονητές θα επιλεγούν τέσσερις αθλητές από κάθε ηλικιακή κατηγορία, προκειμένου να στελεχώσουν τις Εθνικές ομάδες. Όπως εξηγεί ο υπεύθυνος για τα αγόρια Στέλιος Καρκανάκης: « Οι αθλητές του 1999 και του 2000 θα συμμετάσχουν στις προπονήσεις των κλιμακίων των Εθνικών Ομάδων Νότου παίδων και εφήβων στην Αθήνα και οι γεννηθέντες το 2001 θα συμμετάσχουν στο χριστουγεννιάτικο τουρνουά της Ομοσπονδίας. Τα ονόματα των επιλεγμένων αθλητών θα ανακοινωθούν όταν θα γίνουν οι κλήσεις από τους ομοσπονδιακούς προπονητές».

Ο κ. Καρκανάκης τόνισε ότι επίσης ότι οι ομοσπονδιακοί προπονητές έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την παρουσία των 55 συνολικά αθλητών του κλιμακίου Κρήτης στην προπόνηση που έγινε στο κλειστό στα Δύο Αοράκια, ενώ όπως είπε: «Ως υπεύθυνος προπονητής των αγοριών της ΕΚΑΣΚ δηλώνω την ικανοποίησή μου για την εικόνα των νεαρών αθλητών στις προπονήσεις του κλιμακίου. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους προπονητές των ομάδων της Κρήτης για τη συνεργασία τους και την καλή δουλειά που γίνεται σ' αυτές τις ηλικίες. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω την επιτροπή Αναπτυξιακού της ΕΚΑΣΚ για την άψογη διοργάνωση του διημέρου το ΣΥΔΚΑΚ για τους διαιτητές και το ΣΥΚΚΑΚ για τους κριτές που συμμετείχαν, όπως και τους νεαρούς αθλητές για τη συμμετοχή και την προσπάθειά τους».

Από την πλευρά του, ο υπεύθυνος του κλιμακίου των κοριτσιών Αλέξης Χριστοδούλου επισήμανε: «Τα κορίτσια έδειξαν ότι βρίσκονται σε ικανοποιητικό επίπεδο και η παρακολούθηση της εξέλιξής τους θα συνεχιστεί με κλήσεις στο τουρνουά Χριστουγέννων της Ομοσπονδίας αλλά και με φιλικά της μικτής στην Αθήνα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News