default-image

Αποκλεισμός-σοκ για Ολυμπιακό δια "χειρός" Ζιρού!

Ποδόσφαιρο
Αποκλεισμός-σοκ για Ολυμπιακό δια "χειρός" Ζιρού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα προγνωστικά στο αποψινό παιχνίδι ήταν υπέρ του Ολυμπιακού αλλά η Άρσεναλ με πρωτεργάτη τον... φοβερό και τρομερό Ολιβιέ Ζιρού ήταν σεληνιασμένη!

Οι Λονδρέζοι επικράτησαν με το εμφατικό 0-3 μέσα στο Καραϊσκάκη και είναι αυτοί που ακολουθούν την Μπάγερν στους "16" του Champions League. O Ολυμπιακός ήπιε το πικρό ποτήρι του αποκλεισμού από τη συνέχεια του Champions League όμως η ευρωπαϊκή του πορεία δεν σταματά, καθώς τερμάτισε στην 3η θέση του ομίλου και θα αγωνιστεί στους "32" του Europa League.

O Oλυμπιακός προσπάθησε στο αποψινό ματς αλλά η Άρσεναλ ήταν καλύτερη ομάδα και έδειξε ότι μπορεί να δημιουργήσει μεγάλες ζημιές στο Καραϊσκάκη, παρότι τα σενάρια ήταν υπέρ των ερυθρόλευκων. Το 0-1 με τον Ζιρού στο 29' ήταν η αρχή του τέλους για τον Ολυμπιακό και η αφετηρία μιας μεγάλης πρόκρισης για την Άρσεναλ. Στις αρχές του β' ημιχρόνου η Άρσεναλ έκανε το 0-2 με τον Γάλλο επιθετικό και έφτασε σε σκορ πρόκρισης, αφου χρειαζόταν νίκη με δύο γκολ διαφορά. Ενώ στο 67' ο Ιταλός διαιτητής Ριτσόλι έδωσε πέναλτι για χέρι του Αμντελαουί, με τον Ζιρού να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να κάνει το 0-3.

Πλέον ο Ολυμπιακός ήθελε μόνο ένα θαύμα, αφού δεν του αρκούσαν ούτε ένα, ούτε δύο αλλά ήθελε τρία γκολ για να πάρει εκείνος την πρόκριση. Κάτι που δεν μπορούσε να γίνει και έτσι η πρόκριση πήγε στο Λονδίνο, τελειώνοντας έτσι άδοξα μια εξαιρετική πορεία που έκανε στο φετινό Champions League ο Ολυμπιακός, χωρίς να του φτάσουν για να πάει στους "16" οι εννέα βαθμοί που συγκέντρωσε στον όμιλο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί, Ντα Κόστα, Σιόβας, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι (72' Τσόρι), Φορτούνης, Πάρντο (86' Φινμπόγκασον), Σεμπά (77' Ερνάνι), Ιντέγε.

ΑΡΣΕΝΑΛ: Τσεχ, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Μονρεάλ, Μπεγερίν, Εζίλ, Ράμσεϊ, Φλαμινί, Ζιρού (92' Τσέιμπερς), Γουόλκοτ (72' Γκιμπς), Κάμπελ (90' Τσάμπερλεϊν)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News