Αθλητισμός

Άμεση παραίτηση Μαρινάκη ζητά η ΕΕΑ

Νέα σημαντική εξέλιξη υπάρχει σχετικά με την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, καθώς μπαίνει σε εφαρμογή η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ώστε να μην μπορεί να ασκεί διοίκηση στον Ολυμπιακό.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι αύριο θα επιδοθεί κανονικά στον πρόεδρο του Ολυμπιακού η απόφαση της ΕΕΑ και θα ξεκινήσει η διορία των 30 ημερών που θα έχει στη διάθεσή του για να παραιτηθεί από το αξίωμά του και να καταβάλλει το πρόστιμο των 150.000 ευρώ που του έχει επιβληθεί (όπως και στην ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Μπορεί να θεωρείται βέβαιο, δε, ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα κινήσει διαδικασίες για να προσβάλλει την απόφαση, ωστόσο οι αντίστοιχες κινήσεις που έκαναν στις δικές τους υποθέσεις οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Δημήτρης Γιαννακόπουλος δείχνουν πως δύσκολα θα συμβεί κάτι τέτοιο.

Διότι η αίτηση ακύρωσης που κατέθεσε ο πρώτος και η αίτηση αναστολής του δεύτερου απορρίφθηκαν αμφότερες από το ΣτΕ, που έκρινε ότι πρέπει να εκτελεστούν κανονικά οι αποφάσεις της ΕΕΑ.

Σχόλια