Αθλητισμός

ΣΔΠΗ: Ο πιο επιτυχημένος διαιτητής όλων των εποχών

Ο Μιχάλης Κουκουλάκης θα διευθύνει την Πέμπτη το τελευταίο του ευρωπαϊκό παιχνίδι, καθώς ορίστηκε από την UEFA στην αναμέτρηση των ομίλων του Europa League. Ως γνωστόν, ο κ. Κουκουλάκης από το 2016 δεν θα είναι στους πίνακες των διαιτητών FIFA.

Ο ΣΔΠΗ εξέδωσε ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντάς τον ως «τον πιο επιτυχημένο διαιτητή της Κρήτης όλων των εποχών» και αναφέροντας αναλυτικά:

«Την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου στην Ελβετία στον αγώνα Σιόν-Λίβερπουλ ο Μιχάλης Κουκουλάκης δίνει το τελευταίο ευρωπαϊκό ματς της καριέρας του. Μια καριέρα γεμάτη δόξα, γεμάτη εμπειρίες, γεμάτη συναισθήματα και δυνατές συγκινήσεις, πλούσια σε εικόνες από τον ευρωπαϊκό γαλαξία των αστέρων.

Μια καριέρα που χτίστηκε μέσα από προσωπικές θυσίες και κόπους. Ο Μιχάλης ήταν ο άρχοντας του αγώνα τα τελευταία 8 χρόνια σε 55 ευρωπαϊκά ματς, που όλοι εμείς μόνο από την τηλεόραση μπορούμε να δούμε.

Αυτό και μόνο τον κατατάσσει ως τον πιο επιτυχημένο διαιτητή της Κρήτης όλων των εποχών. Όλοι εμείς οι διαιτητές του Ηρακλείου είμαστε περήφανοι που ένα δικό μας παιδί έφτασε τόσο ψηλά. Προσπερνάμε την όποια πικρία μας για το γεγονός ότι θα μπορούσε σε ευρωπαϊκό επίπεδο να προσφέρει μερικά χρόνια ακόμη και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες σε εθνικό πλέον επίπεδο όπως και καλή συνέχεια στην ζωή του ότι και αν κάνει γιατί το αξίζει και σαν άνθρωπος και σαν γιατρός».

Σχόλια