default-image

Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Μπερμπάντοφ

Ποδόσφαιρο
Στη λίστα της Μπαρτσελόνα ο Μπερμπάντοφ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνας βρίσκεται ο Ντίμιταρ Μπερμπάντοφ σύμφωνα με δημοσίευμα της El Mundo Deportivo!

Η εφημερίδα της Καταλονίας υποστηρίζει ότι το τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, μετά από την σχετική εισήγηση της FIFA, αναζητά επιθετικό με τη μορφή δανεισμού και αναλύει κάποιες από τις περιπτώσεις, που σε χαρακτηριστικά μοιάζουν με τον Χένρικ Λάρσον. Ο Σουηδός είχε αποκτηθεί ελεύθερος από την Σέλτικ και πρόσφερε σημαντικές υπηρεσίες στην ομάδα από το 2004 έως το 2006.

Ο Μπερμπάτοφ, όπως αναφέρει η El Mundo Deportivo, φέτος έχει σημειώσει τρία γκολ με τον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο του λήγει τον Ιούνιο του 2016.

«Λαμβάνοντας υπόψη τις δυσκολίες για να πάρει ακόμη και δανεικό τον Μολίτο, αγαπημένο παίκτη του Λουίς Ενρίκε, η διοίκηση είναι υποχρεωμένη να πάει σε άλλου τύπου λύσεις προκειμένου πάση θυσία να βρεθεί ένας επιθετικός, που θα προσφέρει ανάσες στον Λουίς Σουάρες, ο οποίος αγωνίζεται ακατάπαυστα», επισημαίνει στο άρθρο του ο δημοσιογράφος, Χαβιέ Μουνιόθ.

Στη λίστα της εφημερίδας με τις πιθανές επιλογές της Μπαρτσελόνα στη μεταγραφική περίοδο υπάρχουν αρκετοί έμπειροι επιθετικοί, όπως ο Μάριο Γκόμεζ, ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, ο Λούκα Τόνι, ο Μίροσλαβ Κλόζε, ο Αντόνιο Ντι Νατάλε, ο Μάρκο Ρούμπεν κι ο Φερνάντο Καβενάγκι του ΑΠΟΕΛ.

Το όνομα του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ είχε ξανασυνδεθεί με μεταγραφικά σενάρια γύρω από την Μπαρτσελόνα και πριν από δύο χρόνια, όταν κι ο Λιονέλ Μέσι είχε μιλήσει με καλά λόγια για τον Βούλγαρο επιθετικό του ΠΑΟΚ και είχε χαρακτηρίσει «πιθανή» την απόκτηση του, τότε, από τη Φούλαμ.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News