default-image

Απόψε κρίνονται όλα για Γιουνάιτεντ

Ποδόσφαιρο
Απόψε κρίνονται όλα για Γιουνάιτεντ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η αναμέτρηση της Βόλφσμπουργκ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα στους αποψινούς αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Η Γιουνάιτεντ θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει το εισιτήριο πρόκρισης στους «16», ενώ την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν θα διεκδικεί τις δικές της πιθανότητες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ.

Ας δούμε αναλυτικά τι γίνεται στους τέσσερις ομίλους που υπάρχει δράση απόψε:

1ος Όμιλος

Ρεάλ-Μάλμε 21:45

Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45

Όλα ξεκάθαρα για την πρόκριση στον πρώτο όμιλο, καθώς η Ρεάλ είναι μαθηματικά πρώτη και η Παρί δεύτερη. Σε ό,τι αφορά στην τρίτη θέση, όπου ισοβαθμούν Σαχτάρ και Μάλμε, οι Ουκρανοί υπερτερούν στην ισοβαθμία, συνεπώς οι Σουηδοί χρειάζονται καλύτερο αποτέλεσμα για να συνεχίσουν στο Europa League. Οι Μαδριλένοι υποδέχονται τη Μάλμε χωρίς Ράμος, Βαράν, Καρβαχάλ, Μπέιλ, Μόντριτς και Νάβας, ενώ αμφίβολος είναι ο Μαρσέλο. Για τη Μάλμε απόντες είναι οι τιμωρημένοι Ρόζενμπεργκ και Μπένγκτσον, μαζί με τους τραυματίες Αζίνοβιτς και Μόλινς. Η Παρί δεν θα έχει στις τάξεις της Παστόρε και Τιάγκο Σίλβα, ενώ ο Γκλάντκι θα είναι απών για τη Σαχτάρ.

Ρεάλ 13 (11-3)

Παρί 10 (10-1

Σαχτάρ 3 (7-12)

Μάλμε 3 (1-13)

2ος Όμιλος

Βόλφσμπουργκ-Μαν. Γιουνάιτεντ 21:45

Αϊντχόφεν-ΤΣΣΚΑ Μόσχας 21:45

Η Βόλφσμπουργκ προκρίνεται σίγουρα με ισοπαλία και θα είναι πρώτη με νίκη. Η Μαν. Γιουνάιτεντ περνά ως πρώτη με νίκη, αλλά κινδυνεύει να μείνει εκτός με κάθε άλλο αποτέλεσμα. Η Αϊντχόφεν περνά με νίκη ή με ισοπαλία εφόσον η Γιουνάιτεντ χάσει. Η ΤΣΣΚΑ χρειάζεται νίκη προκειμένου να πάρει την τρίτη θέση στην ισοβαθμία από την PSV.

Στο μεγάλο ματς της «Φολκσβάγκεν Αρένα» με αμφίβολο τον Λουίς Γκουστάβο και εκτός τους Φελίπε και Κνόχε η Βόλφσμπουργκ υποδέχεται τη Μαν. Γιουνάιτεντ που ταξίδεψε στη Γερμανία χωρίς Ρούνεϊ, Σνάιντερλιν, Τζόουνς, Ερέρα, Βαλένσια, Ρόχο και Σο, ενώ ερωτηματικό αποτελεί η ετοιμότητα του ΜακΝερ. Η Αϊντχόφεν δεν υπολογίζει σε Νάρσινγκ, Βίλεμς, Κοχ, Λεστιέν, Αρίας και Πόουλσεν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ που πήγε στην Ολλανδία δίχως Β. Μπερεζούτσκι, Σένικοφ και Ερεμένκο.

Βόλφσμπουργκ 9 (6-4)

Μαν. Γιουνάιτεντ 8 (5-4)

Αϊντχόφεν 7 (6-6)

ΤΣΣΚΑ 4 (4-7)

3ος Όμιλος

Μπενφίκα-Ατλέτικο 21:45

Γαλατάσαραϊ-Αστάνα 21:45

Μπενφίκα και Ατλέτικο έχουν ήδη προκριθεί, ενώ στους «αετούς» αρκεί και η ισοπαλία για να περάσουν ως πρώτοι. Η Γαλατάσαραϊ θα είναι τρίτη αν δεν χάσει από την ΜΠΑΤΕ στην Πόλη. Στην Πορτογαλία οι γηπεδούχοι θα παίξουν χωρίς Λουιζάο και Σεμέδο, ενώ οι «ροχιμπλάνκος» ταξίδεψαν στη Λισαβόνα χωρίς Τζάκσον Μαρτίνες και Τιάγκο. Η Γαλατά θα παίξει χωρίς Αλτιντόπ, Καρόλ και Ντεναγέρ απέναντι στην ΜΠΑΤΕ που πήγε πλήρης στην Τουρκία.

Ατλέτικο 10 (9-2)

Μπενφίκα 10 (9-6

Γαλατάσαραϊ 4 (5-9)

Αστάνα 3 (4-10)

4ος Όμιλος

Μαν. Σίτι-Γκλάντμπαχ 21:45

Σεβίλλη-Γιουβέντους 21:45

Γιουβέντους και Σίτι έχουν ήδη προκριθεί, ενώ η πρώτη χάνει την κορυφή του ομίλου μόνο αν ηττηθεί στη Σεβίλλη και οι «πολίτες» νικήσουν τη Γκλάντμπαχ. Η τελευταία χάνει την τρίτη θέση μόνο αν δεν νικήσει τη Σίτι και η Σεβίλλη επικρατήσει της «Γιούβε». Πολλά τα προβλήματα και για τις δύο ομάδες στο Μάντσεστερ, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να μην υπολογίζει σε Ντεμικέλις, Φερνάντο, Κομπανί, Νασρί και Σαμπαλέτα, ενώ αμφίβολος είναι ο Αγουέρο. Η Μπορούσια, που προέρχεται από θρίαμβο επί της Μπάγερν, πήγε στην Αγγλία δίχως Ντομίνγκες, Στραντσλ, Σουλτς, Χέρμαν, Χαν και Τραορέ. Η Σεβίλλη παίζει το τελευταίο της ευρωπαϊκό χαρτί χωρίς Καρίκο, Κακουτά, Μπέτο, Παρέχα και Αντρεόλι, ενώ αμφίβολοι είναι Μπανέγα και Τρεμουλινάς. Από τους «μπιανκονέρι» θα λείψουν οι Κεντίρα, Ερνάνες, Περέιρα, Μάντζουκιτς, Κάσερες και Εβρά.

Γιουβέντους 11 (6-2)

Μαν. Σίτι 9 (8-6)

Γκλάντμπαχ 5 (6-8)

Σεβίλλη 3 (7-11)

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News