Αθλητισμός

Αποκαλύψεις για τη διαιτητική πυραμίδα

Σε αποκαλύψεις για το χώρο της διαιτησίας προέβη ο πρώην διαιτητής της Super League, Μένιος Κουτσιαύτης που έδωσε νέα στοιχεία στις δικαστικές αρχές για την πυραμίδα της διαιτησίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Live Sport», ο Αρτινός ρέφερι αποκάλυψε ότι τον πλησίασαν για να συμμετάσχει στην πυραμίδα, με προοπτική μια καλύτερη οικονομικά ζωή, ζητώντας του μάλιστα χρήματα για να εισχωρήσει στην πυραμίδα.

Εκείνος φαίνεται πως αρνήθηκε γιατί δεν είχε χρήματα να πληρώσει, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός.

Παράλληλα κλήθηκε να απολογηθεί από την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Άρτας, Θανάσης Τρομπούκης, που κατήγγειλε ότι ένας από τους Κουτσιαύτη – Μαζαράκο, που ανήκουν στην «Ένωση» του, είχε συμμετοχή στην πυραμίδα, ενώ ο άλλος είχε πρόταση να μετάσχει.

Ο Μαζαράκος που παραδέχθηκε δημόσια τη συμμετοχή του στην πυραμίδα δήλωσε για την υπόθεση: «Με επισκέφτηκε ο κ. Μάνθος (παρατηρητής διαιτησίας Super League) στο γραφείο μου. Μου έδωσε ένα στικάκι το οποίο περιείχε όλα αυτά τα στοιχεία και μου παρουσίασε την πυραμίδα ως ένα γεγονός που θα άλλαζε την οικονομική μου κατάσταση και με παρέπεμψε να κάνω ένα ραντεβού με τον Βασάρα. Έκανα το ραντεβού στην Αθήνα, συναντήθηκα με τον κ. Βασάρα σε ξενοδοχείο κοντά στο αεροδρόμιο πριν από ένα χρόνο για αυτή την υπόθεση και κατάφερε να με εγγράψει στην πυραμίδα».

Πάντως ο κ. Βασάρας υποστήριξε πως «βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη οργανωμένο σχέδιο στοχοποίησης και επαγγελματικής δολοφονίας μου».

Πηγή: sport-fm.gr

Σχόλια