Αθλητισμός

Περίπου δύο μήνες εκτός ο Φαμπίνιο

Την πόρτα του χειρουργείου θα περάσει ο Φαμπίνιο καθώς υπέστη εξάρθρωση ωμοπλάτης στην αναμέτρηση του ΟΦΗ με την Τριγλία Ραφήνας.

Η μαγνητική που έκανε ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος, έδειξε ότι θα πρέπει να μπει στο χειρουργείο για να αποκατασταθεί ο τραυματισμός του και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ, θα λείψει για 1.5 έως 2 μήνες. Ο Φαμπίνιο θα χειρουργηθεί την Πέμπτη (10/12) από τον γιατρό του ΟΦΗ, χειρούργο-ορθοπεδικό Γιώργο Στεφανουδάκη.

Σύμφωνα με τον κ. Στεφανουδάκη, ο Φαμπίνιο έχει υποστεί « εξάρθρωση και μετατόπιση της κλείδας. Στην επέμβαση θα γίνει συνδεμοπλαστική της κλείδας. Η εκτίμηση είναι ότι σε 1.5 με 2 μήνες θα είναι ξανά στη διάθεση της ομάδας».

Να σημειωθεί ότι τραυματίας από τη Ραφήνα επέστρεψε και ο Μπάμπης Δαμιανάκης, ο οποίος έχει δεχθεί ένα χτύπημα στο μετατάρσιο. Το αποτέλεσμα της μαγνητικής αναμένεται την Τρίτη (8/12) από το ιατρικό επιτελείο του ΟΦΗ.

Υπήρχαν και ευχάριστα στη σημερινή προπόνηση του ΟΦΗ καθώς Ραπτάκης, Φραγκουλάκης και Πατινώτης ακολούθησαν το πρόγραμμα. Ο ΟΦΗ θα προπονηθεί και την Τρίτη (8/12) το πρωί (11 π.μ.) και αμέσως μετά ο Νίκος Γκουλής θα επιλέξει την αποστολή για το παιχνίδι της Τετάρτης (9/12) με τον ΠΑΟ Κρουσώνα, για το Κύπελλο ΕΠΣΗ.

Σχόλια