default-image

Κάμπελ: «Στον Πειραιά δύσκολα παίρνεις βαθμούς»

Ποδόσφαιρο
Κάμπελ: «Στον Πειραιά δύσκολα παίρνεις βαθμούς»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Για τον Τζόελ Κάμπελ η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ έχει ιδιαίτερη σημασία αφενός γιατί θέλει οπωσδήποτε νίκη για την ομάδα του και αφετέρου γιατί επιστρέφει στο «Γ.  Καραϊσκάκης» ως αντίπαλος.

Ο Κάμπελ μιλώντας στα αγγλικά μέσα τόνισε: «η αλήθεια είναι πως ήμασταν αρκετά άτυχοι με τους τραυματισμούς. Τραυματίστηκαν παίκτες που είναι πολύ σημαντικοί για εμάς, αλλά είμαστε ένας μεγάλος σύλλογος και διαθέτουμε εξαιρετικούς παίκτες για να αντεπεξέλθουμε. Πρέπει να συνεχίσουμε. Όχι μόνο εγώ, αλλά όλη η ομάδα δείχνει τον δρόμο. Δεν μπορούμε να κάνουμε διαφορετικά. Όλοι οι παίκτες δίνουν τα πάντα κι αυτό φαίνεται μέσα στο γήπεδο. Μπορώ να παίξω σε τρεις θέσεις. Αριστερά, δεξιά και στο κέντρο της επίθεσης. Όπου και να με επιλέγει ο προπονητής δίνω τον καλύτερό μου εαυτό».

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό τόνισε: «Είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς. Είναι σαν τελικός καθώς πρέπει να συνεχίσουμε στο Champions League. Πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα τόσο ψυχολογικά όσο και σωματικά καθώς θα είναι ένα πολύ δύσκολο ματς. Ο Ολυμπιακός διαθέτει μια εξαιρετική ομάδα και είναι ένας δυνατός αντίπαλος από τη στιγμή που παίζει και στην έδρα του. Στον Πειραιά δύσκολα παίρνεις βαθμούς, αλλά είναι το τελευταίο παιχνίδι στον όμιλο και θα τα δώσουμε όλα».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News