default-image

ΠΑΟΚ: Η «Μπερτακειάδα» συνεχίζεται...

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: Η «Μπερτακειάδα» συνεχίζεται...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Mε τίτλο "η «Μπερτακειάδα» συνεχίζεται…", ο ΠΑΟ Κρουσώνα εξέδωσε ανακοίνωση, αναφερόμενος στη σειρά των κακών διαιτησιών εις βάρος του σωματείου:

"Η «Μπερτακειάδα» συνεχίζεται…

Δεν είναι ούτε μία, ούτε δύο, ούτε τρεις! Είναι η 5η φορά φέτος που διαιτητής από τα Χανιά υποβάλει σε χειρουργική διαιτησία τον ΠΑΟ Κρουσώνα. Τυχαίο; Δε νομίζουμε!

1η αγωνιστική: Τσαγκαράκης (Χανίων). Έκλεισε τα μάτια σε δύο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟ Κρουσώνα. Δυστυχώς αυτή ήταν μόνο η αρχή του κακού. Αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ-Γλυφάδα 0-0.

2η αγωνιστική: Ούτας (Χανίων). Δίνει καταφανέστατο πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ αλλά… ξεχνάει να αποβάλει τον αντίπαλο τερματοφύλακα με 2η κίτρινη κάρτα. Αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ-Αστέρας Βάρης 0-2.

4η αγωνιστική: Μπερτάκης (Χανίων) και βοηθός Κεζέμπογλου (Χανίων). Τα είπαν όλα το video και ο προπονητής της Επισκοπής Τάκης Γκώνιας. Οι υποδείξεις-ξεφτίλα του ποδοσφαίρου έφεραν την καρατόμησή τους έκτοτε από τα ματς της Γ' Εθνικής. Κάποιος όμως θα βάλει το χεράκι του και θα επιστρέψουν στα γήπεδα για να συνεχίσουν το… θεάρεστο έργο τους. Αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ-Επισκοπή 1-2.

8η αγωνιστική: Κασσελάκης (Χανίων) και βοηθός Κομισοπούλου (Χανίων). Δύο περιπτώσεις πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ που μόνο αυτοί δεν είδαν. Με στυλάκι… Κολίνα, έτοιμοι στο μέλλον για νέες διαιτητικές εφευρέσεις. Αποτέλεσμα: ΠΑΟΚ-Τριγλία Ραφήνας 0-1.

11η αγωνιστική: Ούτας (Χανίων) και βοηθός Κομισοπούλου (Χανίων). Περίπτωση πέναλτι στο 0-0 υπέρ του ΠΑΟΚ; «Παίζεται» ο διαιτητής. Το δεύτερο γκολ της αντίπαλης ομάδας προέρχεται από ανύπαρκτο φάουλ. Στο τέλος η βοηθός ανέκοψε με δύο ανύπαρκτα οφσάιντ τις επιθέσεις του ΠΑΟΚ. Συν τοις άλλοις οι δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των φιλάθλων του ΠΑΟΚ από την κερκίδα ανεγράφησαν στο φύλλο αγώνα. Λες και υπάρχει… δικτατορία, να σε σφάζουν και να μην μιλάς!

Η «Μπερτακειάδα» συνεχίζεται αλλά δεν πάει άλλο! Ούτας και Κομισοπούλου είναι ανεπιθύμητοι στον Κρουσώνα και παρακαλούμε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ να τους εξαιρέσει από τα παιχνίδια μας. Επιτέλους δώστε ένα τέλος στο θέατρο του παραλόγου…"

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News