default-image

Έχασε 1-0 στο «Ελ Πάσο» ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Έχασε 1-0 στο «Ελ Πάσο» ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο Εργοτέλης στο «Ελ Πάσο» από την Καλλιθέα, πληρώνοντας το αριθμητικό του μειονέκτημα μετά την αποβολή του  Γάσα Καμαρά στο 31΄ με 2η κίτρινη κάρτα. Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η ομάδα του Σταύρου Λαμπράκη μετά και από αυτή την ήττα.

Στο ξεκίνημα το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο με τους γηπεδούχους να έχουν λίγο περισσότεροτην κατοχή της μπάλας, αλλά χωρίς να έχουν δημιουργήσει κάποια μεγάλη ευκαιρία.

Η αποβολή του Καμαρά ωστόσο έφερε το μοιραίο για τον Εργοτέλη που βρέθηκε πίσω στο σκορ με τέρμα δραστήριου Φράγκου στο 61ο λεπτό.  

Φάσεις και γκολ

6' Σουτ Φράγκου μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Πίτσο  και έδιωξαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη.

16' Καλό αριστερό σουτ τουΚυριακόπουλου από το ημικύκλιο της περιοχής όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας, Κατσούλης.

31' Σκληρό τάκλιν του Γάσα Καμαρά στον Μπούζα έξω από την περιοχή της Καλλιθέας με αποτέλεσμα ο Μαυριτανός μέσος να αντικρίσει την δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του με 10 παίκτες.

32' Σου του Λουκάνοβιτς απέκρουσε ο Αθανασίου.

53' Σουτ του Φράγκου μπλόκαρε ο Αθανασίου.

62' 1-0 ! Μετά από σέντρα του νεοεισελθόντα Αρναρέλη, ο Φράγκος με κοντινή προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

68' Ο Μπέλης βρήκε σε καλή θέση τον Αρναρέλη, το σουτ του οποίου έδιωξε δύσκολα ο Αθανασίου.

72' Σουτ του Ντος Σάντος, η μπάλα έφυγε άουτ!

81' Διακόπηκε το παιχνίδι εξαιτίας της χρήσης δακρυγόνων εκτός γηπέδου αφού έγιναν φασαρίες μεταξύ αγνώστων και αστυνομίας σε δρόμους περιμετρικά του γηπέδου. Αποτέλεσμα ήταν η χρήση των χημικών με την ατμόσφαιρα να γίνεται αποπνικτική και τον αγώνα να σταματά  προσωρινά.

Καλλιθέα (Λ. Καραδήμος): Κατσούλης, Λεβέντης, Σταύρου, Μούκταρης, Φερέιρα, Ρουσάκης, Μπούζας, Μπέλης, Φράγκος, Ντος Σάντος, Λουκάνοβιτς (55' Αρναρέλης).

Εργοτέλης (Στ. Λαμπράκης): Αθανασίου, Άλλα, Γρομητσάρης, Πίτσος (72' Κούτρης), Κυριακόπουλος (60' Αυγενικού), Ρέντζας (80' Καλέ), Φουκαράκης, Καμαρά, Μάνος, Παμλίδης, Μπουρσέλης.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News