default-image

Γεμάτο πρόγραμμα για Σκίμπε

Ποδόσφαιρο
Γεμάτο πρόγραμμα για Σκίμπε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι κι αν η Εθνική Ελλάδας δεν έχει άμεσα κάποια αγωνιστική υποχρέωση; Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει ότι δεν έχει δουλειά ο Μίχαελ Σκίμπε και το προπονητικό του τιμ. Άλλωστε, ένας ομοσπονδιακός προπονητής έχει ως βασικό αντικείμενο εργασίας το να παρακολουθεί τους ποδοσφαιριστές που αποτελούν βασικές επιλογές του και παράλληλα όποιους άλλους μπορούν να βρουν θέση στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Έτσι, λοιπόν, ο Γερμανός προπονητής θα έχει σκάουτινγκ τις επόμενες ημέρες, όπως και ένας εκ των βασικών συνεργατών του, ο Ηρακλής Μεταξάς. Ευρωπαϊκή εβδομάδα γαρ, υπάρχουν πολλά και δυνατά ματς για να τσεκάρουν τους Έλληνες διεθνείς.

Την Τετάρτη 9/12, ο Μίχαελ Σκίμπε θα βρεθεί στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα Ολυμπιακός-Άρσεναλ για την 6η αγωνιστική του Champions League και την Πέμπτη (10/12) την αναμέτρηση Αστέρας-Σάλκε στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» για το Europa League. Την ίδια ημέρα, ο συνεργάτης του, Ηρακλής Μεταξάς, θα παρακολουθήσει το παιχνίδι Ντόρτμουντ-ΠΑΟΚ, όπου υπάρχουν διεθνείς και στις δυο ομάδες.

Τέλος, το προσεχές Σάββατο (12/12) ο κόουτς και οι προπονητές όλων των Εθνικών Ομάδων (Ελπίδων, Νέων, Παίδων) θα παρακολουθήσουν τον αγώνα Πανιώνιος-ΑΕΚ για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ένα ματς όπου τα βλέμματα θα είναι στραμμένα στους ποδοσφαιριστές και των δυο ομάδων.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News