default-image

Καρέλης: Έκανα δωρο εγω στη γιορτη μου

Ποδόσφαιρο
Καρέλης: Έκανα δωρο εγω στη γιορτη μου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Σήμερα (σ.σ. χθες) είχα την γιορτή μου όμως έδωσα εγώ ένα δώρο στην ομάδα μου. Δεν ήταν η πρώτη φορά που έπαιξα μόνος μου μπροστά. Σήμερα ξεκινήσαμε ένα παιχνίδι έχοντας διαφορετικές οδηγίες από ότι στα προηγούμενα. Στα πρώτα 20 δεν καταφέραμε πολλά πράγματα, όμως μετά βρήκαμε χώρους, δημιουργήσαμε φάσεις και θα μπορούσαμε να είχαμε βάλει ένα γκολ. Ευτυχώς στο τέλος βρήκαμε ένα γκολ και πήραμε τους τρεις βαθμούς». Τάδε εφη Νίκος Καρέλης, χθες μετά τη νικη του Παναθηναϊκού στη Βέροια...

Για τις διαφορές Στραματσιόνι – Αναστασίου και το αν θα ακολουθήσουν περισσότερα 1-0: «Ο κ. Στραματσιόνι θέλει να παίζουμε άμεσα τη μπάλα στους επιθετικούς και να παίζουμε γρήγορα στην αντεπίθεση, προσπαθεί να κλείσει τους χώρους στο κέντρο και μετά να εκμεταλλευθεί αυτό στην επίθεση. Το θέμα είναι να παίρνεις τους τρεις βαθμούς, όχι το σκορ».

Για τις λίγες συνεργασίες στην επίθεση και την βελτίωση της ψυχολογίας: «Συνήθως παίζαμε με διαφορετικό σχήμα, γι' αυτό δεν μας βγήκαν και πολλές συνεργασίες στην επίθεση σήμερα. Μετά την αλλαγή προπονητή προσπαθήσαμε να επανέλθουμε και με τις νέες οδηγίες να βελτιώσουμε την ψυχολογία μας. Κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά».

Για την πιθανότητα μεταγραφής του: «Προσπαθώ για το καλύτερο πάντα. Αν έρθει κάτι καλό, θα το σκεφτώ και θα δούμε από εκεί και πέρα τι θα γίνει».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News