default-image

"Καρφιά" Γκουλή: Ήρθαμε για… βόλτα

Αθλητισμός
"Καρφιά" Γκουλή: Ήρθαμε για… βόλτα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Έξαλλος ήταν ο Νίκος Γκουλής μετά το σημερινό παιχνίδι στη Ραφήνα, τονίζοντας ότι είναι ώρα για αποφάσεις, ενώ πρόσθεσε με εκνευρισμό, ότι η ομάδα πήγε… βόλτα στο ματς.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του: «Πρέπει να πάρουμε αποφάσεις για να μπορέσει η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Πονάμε, τι να κάνουμε; Πρέπει να παρθούν αποφάσεις γιατί η προσπάθεια που γίνεται, αδικεί και τους ανθρώπους της ομάδας και αδικεί ένα μέρος εκείνων που προσπαθούν. Το ποδόσφαιρο είναι δίκαιο άθλημα, όποιος μπορεί κερδίζει. Όποιος δεν μπορεί, μιλάει. Ο ΟΦΗ είναι πάνω από όλους και όλα. Ο κόσμος έχει απογοητευτεί. Όπως και οι περισσότεροι άνθρωποι που ασχολούνται με την ομάδα. Τι είναι αυτό που φταίει; Δεν ξέρω. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα που θέλουν να την κερδίζουν όλοι. Ο ΟΦΗ πρέπει να βρει τον δρόμο του. Εμείς για να μπορούμε να κάνουμε κάτι, πρέπει να είμαστε διαφορετικοί. Στο πρώτο ημίχρονο τι κάναμε; Τι δικαιολογίες να βρούμε για να πούμε; Δεν μπορεί να μας φταίει κάτι πάντα. Ήρθαμε για βόλτα. Μπορεί να είμαι πικρόχολος, αλλά αυτή είναι η αλήθεια για τον ΟΦΗ».

Από την πλευρά του ο τεχνικός των νικητών, Ηλίας Καλοπήτας: «Θα σταθώ σε μια κουβέντα που είπε ο κύριος Γκουλής. Ότι τον ΟΦΗ θέλουν να τον κερδίσουν όλοι. Ξέρουμε τι σημαίνει ΟΦΗ. Προσπάθησα να μεταδώσω στους παίκτες μου ότι εκείνοι είναι οι πρωταγωνιστές. Θέλαμε να εκμεταλλευτούμε ένα λάθος του ΟΦΗ γιατί γνωρίζουμε ότι δυσκολεύεται σε πλαστικό τάπητα. Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει άλλο ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο. Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ και στην συνέχεια οπισθοχώρησε. Αυτό δεν έγινε με δική μου εντολή. Ο ΟΦΗ μπήκε στο παιχνίδι με το γκολ που δέχτηκε και στην συνέχεια δεχτήκαμε μεγάλη πίεση. Καταφέραμε να κρατήσουμε το σκορ και στο τέλος νομίζω ότι ότι πετύχαμε τον στόχο μας. Ο ΟΦΗ δυσκολεύεται στον πλαστικό τάπητα και αυτό συμβαίνει γιατί οι παίκτες του αγωνίζονταν σε άλλα γήπεδα. Ο ΟΦΗ είναι πάλι δυνατός, δεν είναι αδύναμος».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News