default-image

Θ. Κώτσιος: Ο μικρός που δίδαξε ποδοσφαιρικό ήθος

Κρήτη
Θ. Κώτσιος: Ο μικρός που δίδαξε ποδοσφαιρικό ήθος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένας 13χρονος από το Ρέθυμνο είχε τον τρόπο και την ωριμότητα μέσα στην ποδοσφαιρική περίοδο που διανύουμε να κάνει όλη την Ελλάδα να μιλάει γι' αυτόν. Ο λόγος για τον Θανάση Κώτσιο, που απόψε εντυπωσίασε και με τα όσα είπε στην αθλητική ενότητα της εκπομπής "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV".

Ο Θανασάκης, που είχε αποφασίσει να κάνει fair play και να αστοχήσει εσκεμμένα στο παιχνίδι της Μικτής Ρεθύμνου με τη Μικτή Λασιθίου όταν οι αντίπαλοί του τον άφηναν να σκοράρει, είπε χαρακτηριστικά: «Και για Κύπελλο να παίζαμε θα έκανα το ίδιο! Δεν έχω συνηθίσει να βάζω τέτοια γκολ»!

Δίπλα του καλεσμένος ο περήφανος πατέρας του, Κώστας Κώτσιος, που όταν ρωτήθηκε τι θα έκανε αν ο Θανάσης είχε πετύχει γκολ στη συγκεκριμένη φάση είπε: «Θα τον έβγαζα έξω από το σπίτι»!

Το βίντεο με τη φάση του fair play είχε προβληθεί για πρώτη φορά από την εκπομπή "Κρήτη Σήμερα" της "ΚΡΗΤΗ TV" και στη συνέχεια έκανε το γύρο της Ελλάδα με χιλιάδες "χτυπήματα" στο διαδίκτυο.

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή Κρήτη Σήμερα της "ΚΡΗΤΗ ΤV":

http://vod.cretetv.gr/html5/html5lib/v1.6.12.27i/mwEmbedFrame.php/cache_st/11111/wid/_105/uiconf_id/11170240/entry_id/0_vteqjt5p/

Γιώργος Μιμίκος

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News