Αθλητισμός

Έξαλλοι με τον διαιτητή Σελίμο στον ΠΑΟ

Στον Παναθηναϊκό βράζουν με τη διαιτησία του Σελίμου, ο οποίος έκανε σοβαρά λάθη στο χτεσινό παιχνίδι Κυπέλλου στην Πάτρα.

Πέρα από το γκολ οφσάιντ της Παναχαϊκής και τα σκληρά μαρκαρίσματα που έμειναν ατιμώρητα, στον Παναθηναϊκό ήταν έξαλλοι με τη φάση στην οποία τραυματίστηκε ο Μπεργκ και δεν σφυρίχτηκε καν φάουλ.

Η ανακοίνωση:

«Διαιτησίες τύπου Σελίμου δεν πρόκειται να ανεχτεί ο Παναθηναϊκός. Ο εν λόγω διαιτητής ακολουθώντας την πεπατημένη αρκετών συναδέλφων του επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων, αφήνοντας ατιμώρητα πολλά μαρκαρίσματα.

Αποκορύφωμα όλων το αντιαθλητικό τάκλιν που δέχθηκε ο Μάρκους Μπεργκ, το οποίο προκάλεσε τον τραυματισμό του και δεν τιμωρήθηκε καν με φάουλ. Ο Μπεργκ, ο κορυφαίος επιθετικός του πρωταθλήματος εδώ και τρία χρόνια δεν τυγχάνει σεβασμού από τους περισσότερους διαιτητές. Ορισμένες φορές μάλιστα μπαίνει στο στόχαστρό τους.

Αντιθέτως ο Σελίμος ήταν ιδιαίτερα σχολαστικός στα μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού προς τους αντιπάλους. Δεν στεκόμαστε στο γκολ οφσάιντ της Παναχαϊκής αν και είναι ενδεικτικό της αποψινής διαιτητικής εικόνας».

Σχόλια