Αθλητισμός

"Αγαπώ τον Εργοτέλη, δεν είμαι Ρομπέν των Δασών"

Στον Γιώργο Βοζικάκη αφιέρωσε επίσημα χθες ο Εργοτέλης τη νίκη του επί του Παναιτωλικού, αναγνωρίζοντας ότι χάρις στη συνδρομή του Εργοτελίτη παράγοντα, η ομάδα μπορεί να αγωνίζεται ακόμη στο πρωτάθλημα.

«Η νίκη είναι αφιερωμένη στον Γιώργο Βοζικάκη, που βοηθά να ξεπεραστούν προβλήματα της καθημερινότητας. Αν δεν ήταν αυτός, ίσως η ομάδα να μην είχε φτάσει σήμερα εδώ», δήλωσε μετά τον αγώνα , εκ μέρους της διοίκησης, ο υπεύθυνος τύπου της ΠΑΕ Γιάννης Σαββάκης.Κι αυτή ήταν όλη η αλήθεια, αφού ο Εργοτέλης έχει καταφέρει πολλές φορές με την υλική και ηθική στήριξη του Βοζικάκη να ξεπερνά εμπόδια, με τελευταίο το χθεσινό, όπου το ματς, ελλείψει χρημάτων, βρέθηκε στον αέρα!
Οι βοήθειες Βοζικάκη με οικονομικές ενισχύσεις και δείπνα στους παίκτες, ειδικά φέτος, ήταν ευρύτατα γνωστές και πολλοί κάνουν λόγο για σημαντικό αριθμό παροχής χρημάτων από την έναρξη της σεζόν. Απλά χρειάσθηκε να συμβεί χθες μια ακόμη φορά!

Κινδύνευε να μην γίνει ματς
Το παιγνίδι κυπέλλου Εργοτέλης-Παναιτωλικός, λίγες ώρες πριν την έναρξη του στο "Γεντί Κουλέ", κινδύνευε να μην διεξαχθεί, λόγω της αδυναμίας της Ηρακλειώτικης ΠΑΕ να συγκεντρώσει το ποσόν των 3.500 ευρώ, για να καλυφθούν τα έξοδα διαιτησίας και διάφορα άλλα. Έτσι ο Εργοτέλης ουσιαστικά θα έριχνε αυλαία, αφού θα είχε και αρνητικές βαθμολογικές επιπτώσεις στο πρωτάθλημα.
Το θέμα ήταν γνωστό εδώ και μέρες με τους επιτελείς της ΠΑΕ να είχαν επιδοθεί σε μεγάλη προσπάθεια στην εξεύρεση των αναγκαίων χρημάτων από τους «μόνιμους» συμπαραστάτες και άλλους Εργοτελίτες παράγοντες.  Όλοι τους ωστόσο ήταν «καταναλωμένοι» από προηγούμενες παροχές, απαντώντας αρνητικά - ακόμη και ο κ. Βοζικάκης είχε αρνηθεί- μέχρι που έφτασε η κρίσιμη στιγμή, δύο ώρες πριν τον αγώνα.. Εκεί εντάθηκαν οι προσπάθειες μεγαλομετόχων και στελεχών που εστιάσθηκαν στον άνθρωπο που έχει βοηθήσει πολλαπλά την ομάδα. Τον Γιώργο Βοζικάκη!

Και πριμ νίκης!
Ο Εργοτελίτης παράγοντας, βλέποντας τον κίνδυνο απάντησε θετικά στους επιτελείς της ΠΑΕ, προσφέροντας το ποσόν, με την οικονομική συνδρομή του Νίκου Τζώρτζογλου, ο οποίος βρέθηκε μαζί του εκείνη τη στιγμή και έβαλε ένα μέρος του ποσού! Δεν έμεινε μάλιστα μόνο σε αυτό, αφού στη συνέχεια ο Γιώργος Βοζικάκης, μίλησε με παίκτες πριν το παιγνίδι τους οποίους εμψύχωσε και πριμοδότησε την νίκη τους επί του Παναιτωλικού!

«Από αγάπη για τον Εργοτέλη»
«Κάνω αυτό που κάνω εδώ και χρόνια. Είμαι Εργοτελίτης σε όλη μου τη ζωή και με αυτή την αγάπη μου υπηρέτησα το σωματείο και σαν ποδοσφαιριστής και ως παράγοντας. Πάντα βοηθώ τον Εργοτέλη, όταν ζητάει τη βοήθεια που μπορώ να προσφέρω. Μπροστά στον κίνδυνο να μη γίνει το ματς με όλες τις συνέπειες, απλά, έκανα το καθήκον μου. Δεν είμαι ο Ρομπέν των Δασών». Αυτά μας είπε ο Γιώργος Βοζικάκης, όταν του ζητήσαμε να σχολιάσει το ευχαριστήριο της ΠΑΕ Εργοτέλης. Γνωρίζοντας μάλιστα πως κρατούσε μια πικρία, καθώς λίγες μέρες πριν, είχε δεχθεί και αρνητικούς σχολιασμούς από εσωτερικά «μέτωπα» οπαδών της ομάδας, που έχουν άλλες απόψεις για το παρόν και το μέλλον του Εργοτέλη και σχολίαζαν αρνητικά τη βούληση του να βοηθά πολύ συχνά φέτος την ανυπεράσπιστη οικονομικά ΠΑΕ!!!

Σχόλια