default-image

Δύσκολα ο Ραπτάκης, αμφίβολοι Φραγκουλάκης-Πατινιώτης

Ποδόσφαιρο
Δύσκολα ο Ραπτάκης, αμφίβολοι Φραγκουλάκης-Πατινιώτης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην τελική ευθεία μπαίνει η προετοιμασία του ΟΦΗ για την αναμέτρηση της Κυριακής με την Τριγλία Ραφήνας.

Σήμερα η προπόνηση του ΟΦΗ έγινε στο γήπεδο των Δαφνών που διαθέτει συνθετικό χλοοτάπητα, καθώς σε τέτοιο γήπεδο θα γίνει και η αναμέτρηση της Κυριακής. Ο Νίκος Γκουλής είδε τους Τζέκο και Ευσταθίου, να επιστρέφουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Αντίθετα ο Ραπτάκης εξακολουθεί να είναι εκτός και να κάνει θεραπεία, καθώς οι ενοχλήσεις στους προσαγωγούς δεν έχουν υποχωρήσει. Όλα δείχνουν ότι δύσκολα θα προλάβει το παιχνίδι. Στην προπόνηση λόγω ίωσης δεν συμμετείχε και ο Πατινιώτης.

Ο Φραγκουλάκης παρ' ότι ακολούθησε μέρος του προγράμματος την Τετάρτη (2/12) στην προπόνηση της Πέμπτης, ένοιωσε και πάλι ενοχλήσεις και δεν κατάφερε να ολοκληρώσει το πρόγραμμα. Η συμμετοχή Πατινιώτη-Φραγκουλάκη, θα κριθεί στην προπόνηση της Παρασκευής (4/12), η οποία θα γίνει και πάλι στο γήπεδο των Δαφνών.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα, οι παίκτες του ΟΦΗ θα προπονηθούν την Παρασκευή το πρωί (11 π.μ.) και το βράδυ η αποστολή θα αναχωρήσει με το πλοίο για την Αθήνα. Ο ΟΦΗ το Σάββατο θα ολοκληρώσει την προετοιμασία του με προπόνηση που θα γίνει σε γήπεδο της Αθήνας.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News