default-image

Μια... ανάσα από την πρόκριση ο Εργοτέλης

Ποδόσφαιρο
Μια... ανάσα από την πρόκριση ο Εργοτέλης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Εργοτέλης επικράτησε 3-2 του Παναιτωλικού στο «Θ. Βαρδινογιάννης» και βρίσκεται «αγκαλιά» με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση και κατάφεραν να πάρουν το ματς, ενώ με το «τρίποντο» που κατέκτησαν, αφήνουν εκτός θεσμού τους Αγρινιώτες.

Οι γηπεδούχοι είχαν… σοκάρει απ' το ημίχρονο τον αντίπαλό τους, με γκολ των Καμαρά (31') και Μάνου (45'). Ακόμα, δε, και όταν ο Παναιτωλικός μείωσε με τον Βασιλείου στο 49', ο Ίνιατς του έκοψε αμέσως τον αέρα ξαναδίνοντας αμέσως προβάδισμα δυο τερμάτων στον Εργοτέλη (51').

Κι αφού το μόνο που κατάφεραν οι ήττημενοι μέχρι το τέλος ήταν να μειώσουν εκ νέου με τον Βιγιαφάνες (72'), ο Εργοτέλης πανηγύρισε μια νίκη γοήτρου που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου του δίνει και την πρόκριση.

Ο Δερμιτζάκης απέκρουσε στο 3' πέναλτι του Καπέλ, ενώ στο 96' ο Βιγιαφάνες σκόραρε, αλλά το τέρμα του ακυρώθηκε σωστά ως οφ σάιντ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: Δερμιτζάκης, Ρέντζας, Γρομητσάρης, Άλλα, Κυριακόπουλος (88' Γιαλούσης), Φουκαράκης, Καμαρά, Μάνος, Μπουρσέλης, Κούτρης (76' Κούρτι), Ίνιατς (60' Δωματάς).

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Στεφανάκος, Κουτρουμάνος (46' Μαρκόβσκι), Μάκος, Κόρσιενς (56' Παπάζογλου), Ρουμπουλάκου, Μπεχεράνο, Ρομέρο, Ρουσκουσέδα, Κάπελ, Ουάρντα (38' Βιγιαφάνεζ), Βασιλείου.

Η βαθμολογία

Πανιώνιος 6 (3-1)

Εργοτέλης 4 (5-4)

Ζάκυνθος 1 (2-3)

Παναιτωλικός 0 (3-5)

Η επόμενη αγωνιστική

Ζάκυνθος-Παναιτωλικός

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News