Αθλητισμός

Πίστη για την άνοδο

Ο ΟΦΗ δεν έχει ξεκινήσει καλά τη χρονιά στη Γ' Εθνική, καθώς έχει μείνει πίσω από την κορυφή της γενικής κατάταξης κι έχει από νωρίς αρκετό δρόμο να καλύψει.

Ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων», Αλέξης Περογαμβράκης, και ο τεχνικός διευθυντής του ιστορικού σωματείου, Γιώργος Βλαστός, ήταν προσκεκλημένοι στη «Μικτή Ζώνη» της «ΚΡΗΤΗ TV» και μίλησαν για όλους και για όλα. Υποστήριξαν, πάντως, πως τίποτα δεν έχει χαθεί, όσον αφορά στο στόχο της κατάκτηση του τίτλου και της ανόδου στη Football League.

Αναφερόμενος στο μυστικό της επιτυχίας, ο 27χρονος επιθετικός του ηρακλειώτικου συλλόγου τόνισε: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φέρουμε νίκες, ώστε ν' ανέβει η ψυχολογία μας, να φύγει από πάνω μας η πίεση και να σκαρφαλώσουμε όσο ψηλότερα γίνεται στη βαθμολογία». Ο κ. Βλαστός, από τη μεριά του, πρόσθεσε: «Ένα σερί νικών χρειάζεται η ομάδα. Γιατί, αν γίνει αυτό, πραγματικά οι παίκτες θα πάρουν περισσότερη αυτοπεποίθηση κι αυτό παίζει φυσικά μεγάλη σημασία. Ο κάθε ποδοσφαιριστής θα δείξει το αληθινό του πρόσωπο».

Νίκη... αλλαγής

Από 'κει και πέρα, στο προσκήνιο για τον ΟΦΗ έχει περάσει το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας. Τόσο ο Περογαμβράκης, όσο και ο Βλαστός αναγνώρισαν πως η αποστολή του ιστορικού σωματείου δε θα είναι απλή, αλλά υποστήριξαν πως το ζητούμενο είναι η νίκη, η οποία, αν έρθει, θα βοηθήσει σημαντικά ενόψει της συνέχειας.

«Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αυτό απέναντι στην Τριγλία Ραφήνας. Έχουμε μάθει κάποιες λεπτομέρειες, θα δουλέψουμε πολύ αυτή τη βδομάδα, ενώ γνωρίζουμε πως θα παίξουμε σ' ένα κακό γήπεδο με συνθετικό τάπητα. Θα πάμε εκεί, όμως, με καρδιά και ψυχή να καταθέσουμε τα πάντα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Πιστεύω πως, αν είμαστε ήρεμοι και έχουμε πίστη σ' αυτό που θέλουμε να κάνουμε, τότε δε θα έχουμε το παραμικρό πρόβλημα.

Δεν έχω αισθανθεί ακόμη κατά τη διάρκεια της περιόδου πως κάτι πάει ν' αλλάξει στον ΟΦΗ. Ελπίζω να το αισθανθώ την Κυριακή αυτό το πράγμα. Γιατί, αν κερδίσουμε, θ' αλλάξουν πολλά», δήλωσε ο «Πέρο», για να προσθέσει ο εκ των συνεργατών του Νίκου Γκουλή ότι «η Τριγλία Ραφήνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, την ξέρω καλά, είναι μια παραδοσιακή δύναμη της Γ' Εθνικής. Διαθέτει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και ξέρει τι ζητάει μέσα στο γήπεδο. Κερδίζοντας την Κυριακή, οι ποδοσφαιριστές μας θ' αποκτήσουν άλλη αυτοπεποίθηση ενόψει της συνέχειας».

«Θα ανέβουμε...»

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είπε ότι ο ΟΦΗ είναι η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας και πως θ' ανέβει στη Football League. «Πιστεύω ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα της κατηγορίας, παρόλο που τα αποτελέσματα δε μας δικαιώνουν μέχρι τώρα. Εμείς, πάντως, πρέπει να δουλεύουμε καθημερινά, να το πιστέψουμε όλοι και να το δείχνουμε μέσα στο γήπεδο.

Ο κόσμος θέλουμε να είναι δίπλα μας, να μας στηρίζει και να γίνουμε... ένα. Εμείς είμαι σίγουρος πως δε θα τον απογοητεύσουμε. Ο ΟΦΗ θ' ανέβει γιατί πρέπει ν' ανέβει», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Γιώργος Βλαστός, τέλος, έστειλε το «μήνυμά» του στους ποδοσφαιριστές του ηρακλειώτικου συλλόγου και δήλωσε: «Θέλω να στείλω ένα μήνυμα στα παιδιά: Είμαστε κοντά τους, είμαστε δίπλα τους σε ό,τι κι αν χρειαστούν.

Ο κόσμος θέλει να βλέπει προσπάθεια. Αυτό έγινε και την περασμένη Κυριακή και ήρθαν οι 3 βαθμοί. Αυτό πρέπει να κάνουν, βέβαια, οι ποδοσφαιριστές μας από 'δω και στο εξής».

Σχόλια