Αθλητισμός

Έπαιξαν ξύλο Νύκταρης και Κούγιας!

Πολύ σοβαρό επεισόδιο διαδραματίστηκε το βράδυ της Τετάρτης, γύρω στις 9:30, στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Εκεί, ο πρόεδρος της Λάρισας, Αλέξης Κούγιας και ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανίων, Ηρακλής Νύκταρης, ήρθαν στα χέρια.

Οι δύο άντρες που ταξίδευαν για Κρήτη άρχισαν να ανταλλάσσουν κατηγορίες και ύβρεις, με τα όρια να χάνονται να πιάνονται μέσα σε λίγα λεπτά στα χέρια.

Άτομα που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο αεροδρόμιο, έσπευσαν να τους χωρίσουν με αποτέλεσμα τόσο ο Κούγιας όσο και ο Νύκταρης να καταλήξουν στο αστυνομικό τμήμα του αεροδρομίου όπου κατέθεσαν μηνύσεις ο ένας εναντίον του άλλου. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν στα κρατητήρια, όπου έμειναν όλη τη νύχτα και σήμερα θα οδηγηθούν στο αυτόφωρο.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ, που υποστηρίζει πως ο κ. Νύκταρης τον περίμενε, κατέθεσε μήνυση για απειλή, εξύβριση, εκβιασμό και σωματικές βλάβες. Μήνυση υπέβαλε και ο ιδιοκτήτης του ΑΟ Χανιά για απειλή και εξύβριση.

Υπενθυμίζεται πως ο Αλέξης Κούγιας είχε κάνει καταγγελίες περί «εκβιασμού που δέχεται με απειλή κατά της ζωή του από γνωστό κακοποιό, ο οποίος ζει στην Κρήτη και στην Αθήνα και στο παρελθόν είχε σχέση με την ομάδα του ΟΦΗ και τώρα έχει πολύ στενή σχέση με την ομάδα των Χανίων», μέσω ανακοίνωσης της ΠΑΕ ΑΕΛ.

Σχόλια