default-image

"Δύο στα δύο" οι Μικτές ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο

Ποδόσφαιρο
"Δύο στα δύο" οι Μικτές ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Το "δύο στα δύο" έκαναν οι Μικτές ΕΠΣΗ στο Ρέθυμνο για την 4η αγωνιστική του ενωσιακού πρωταθλήματος, με τους Παίδες να επικρατούν εύκολα με 0-5 ενώ αγχωτική αλλά δίκαιη με σκορ 1-2 ήταν η νίκη των Νέων.

Μάλιστα, μετά την ισοπαλία 1-1 στο ματς Χανιά-Λασίθι, οι Νέοι της ΕΠΣΗ βρίσκονται στο +5 από το δεύτερο Λασίθι και είναι αγκαλιά με τον τίτλο. Στους Παίδες ο τίτλος ουσιαστικά θα κριθεί την επόμενη αγωνιστική, μετά τη νίκη των Χανίων με 5-1 επί του Λασιθίου. Στην 5η αγωνιστική παίζουν Ηράκλειο-Χανιά και το Ηράκλειο θέλει μόνο νίκη, ενώ οι Χανιώτες βολεύονται και με την ισοπαλία.

Στα χτεσινά παιχνίδια των Μικτών της ΕΠΣΗ, αρχικά οι Παίδες έκαναν πολύ καλό ποδαρικό στο γήπεδο Ατσιπόπουλου. Στα πρώτα λεπτά με δύο γκολ ο Λίλος έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του Ηρακλείου. Στην επανάληψη ο Γαρεφαλάκης μπαίνοντας ως αλλαγή, έκανε αισθητή την παρουσία του με άλλα δύο γκολ και το τελικό 0-5 διαμόρφωσε στην εκπνοή με αυτογκόλ ο Γαϊτάνης.

Στο παιχνίδι των Μικτών Νέων, το Ρέθυμνο έπαιξε δυνατά στο α' ημίχρονο και προηγήθηκε στο 28' με τον Καραγιώργη. Στην επανάληψη, η Μικτή ΕΠΣΗ ξύπνησε και άσκησε μεγάλη πίεση στα καρέ των γηπεδούχων. Ο Λαγουδάκης με σουτ στο 65' ισοφάρισε και το 1-2 έκανε στο 73' ο Μαυροματίδης, ολοκληρώνοντας την ανατροπή με 1-2 υπέρ του Ηρακλείου.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News