default-image

Στο πλευρό του Κυζερίδη ο Κισσαμικός

Ποδόσφαιρο
Στο πλευρό του Κυζερίδη ο Κισσαμικός

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στη «μάχη» που δίνει ο Νίκος Κυζερίδης για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει θα έχει σύμμαχο και τον Κισσαμικό.

Η κρητική ομάδα συμμετέχει στη δημοπρασία που διοργανώνει ο Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων «Charity Idols» με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα για τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή.

Από την πλευρά τους οι «μπλε» έδωσαν μία φανέλα της ομάδας από τη σεζόν 2014-15 με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών. Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΠΑΕ:

«Η ΠΑΕ Κισσαμικός συμμετέχει στην εκστρατεία στήριξης του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή Νίκου Κυζερίδη, που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και νοσηλεύεται στη Γερμανία.

Ο Σύλλογος Ενίσχυσης Φιλανθρωπικών Ιδρυμάτων "Charity Idols", που εδρεύει στα Χανιά, σε συνεννόηση με τον Νίκο Κυζερίδη κάνει συνεχείς δημοπρασίες από αντικείμενα που προσφέρουν αθλητές υπέρ της προσπάθειας για στήριξη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή.

Σε δημοπρασία έχει δοθεί και μία φανέλα της ομάδας μας από την ιστορική χρονιά της ανόδου στη Football League(2014-2015), με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Η δημοπρασία για τη φανέλα του Κισσαμικού λήγει στις 7 Δεκεμβρίου και το λινκ για τη συμμετοχή σε αυτήν είναι:http://charityidols.gr/el/auctions/viewbids/147».

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News