Αθλητισμός

Έκπληξη με Λυρώνη στον ΑΟ Χανιά!

Ο Γιώργος Λυρώνης είναι ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει στην τεχνική ηγεσία του ΑΟΧ τον Θωμά Γράφα μετά το διαζύγιο του τελευταίου με την κρητική ομάδα.

Ο Ρεθυμνιώτης προπονητής, η πρόσληψη του οποίου ανακοινώθηκε σήμερα και επίσημα από την ΠΑΕ, αναλαμβάνει να κοουτσάρει τους Χανιώτες για όσο χρειαστεί, ενώ θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στον πάγκο στον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ στα Περιβόλια την Πέμπτη (3/12) για την 2η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδας.

Δίπλα του θα είναι ο πρώην συνεργάτης του Γράφα, Κώστας Διάλλας, ο οποίος θα κάτσει στον πάγκο για τελευταίο παιχνίδι. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Π.Α.Ε ΑΟ Χανιά ανακοινώνει την ένταξη στο προπονητικό επιτελείο της ομάδος μας του Γιώργου Λυρώνη.

Ο Γιώργος Λυρώνης στο πρόσφατο παρελθόν έχει περάσει από τον πάγκο του Αστέρα Ρεθύμνου και της Επισκοπής. Ο έμπειρος Ρεθυμνιώτης προπονητής θα κάνει ντεμπούτο στο πάγκο της ομάδος εκτελώντας χρέη α΄προπονητή (για όσο διάστημα χρειαστεί) στο παιχνίδι κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την Πέμπτη στο Δημοτικό Γήπεδο Περιβολίων. Στο πλευρό του θα βρίσκεται για τελευταία φορά ο συνεργάτης του Θωμά Γράφα Κώστας Διάλλας.

Στην φώτο ο Γιώργος Λυρώνης μαζί με τον Γενικό Αρχηγό Χάρη Γεωργακάκη και τον Διευθύνοντα σύμβουλο Αντώνη Σημαιάκη».

Σχόλια