default-image

Άρωμα....ΟΦΗ στον γάμο του αρχηγού της ομάδας πόλο!

Σπορ
Άρωμα....ΟΦΗ στον γάμο του αρχηγού της ομάδας πόλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Άρωμα …ΟΦΗ είχε ο γάμος του τερματοφύλακα και αρχηγού της ομάδας πόλο του ΟΦΗ Στέλιου Τσαβολάκη. Το μυστήριο έγινε στην Αγία Βαρβάρα των Καμινίων, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε γλέντι στο «Ολύμπια Παλλάς», στο οποίο την…παράσταση έκλεψαν οι αθλητές της ομάδας πόλο του ΟΦΗ, οι οποίοι ξεδίπλωσαν τις χορευτικές τους ικανότητες!

Το πόλο του ΟΦΗ είναι μια οικογένεια και αυτό επιβεβαιώθηκε για μια ακόμη φορά, σε μια σημαντική στιγμή στη ζωή ενός μέλους της ομάδας. Οι συμπαίκτες του Στέλιου Τσαβολάκη, του έκαναν δώρο μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, την οποία μάλιστα ο αρχηγός του ΟΦΗ, δεν αποχωρίστηκε ούτε στην… πίστα, όταν χόρεψε με τους συμπαίκτες του. Να σημειωθεί ότι για το γάμο του συμπαίκτη του, ταξίδεψε από τη Γερμανία, όπου βρίσκεται για σπουδές, ο αθλητής πόλο του ΟΦΗ, Αρης Γιαννάκης.

Σε πελάγη ευτυχία ήταν και ο επικεφαλής του τμήματος πόλο του ΟΦΗ Μιχάλης Σπαγουλάκης, ο οποίος είδε να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας, ένα ακόμη από τα «παιδιά» του όπως θεωρεί ο ίδιος τους αθλητές πόλο της ομάδας του ΟΦΗ.

Με ανακοίνωση του ο Ερασιτέχνης ΟΦΗ με ανακοίνωση του εύχεται βιον ανθόσπαρτον στον Στέλιο Τσαβολάκη και στη σύζυγο του Ελένη και να χαίρονται το παιδάκι τους.

ΤΑ ΝΕΑ του neakriti.gr στο Google News