Αθλητισμός

Απέχουν από το ΑΟΧ - ΠΑΟΚ οι «Blue Boys»

Μόνο ευχάριστα δεν ήχησαν στα αυτιά των οπαδών του ΑΟΧ οι τιμές των εισιτηρίων με τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ ενημέρωσε πως το κόστος ανέρχεται στα 20 και στα 30 ευρώ και το αποτέλεσμα ήταν να ανακοινώσουν οι Blue Boys πως θα απέχουν σε αυτό το ματς εις ένδειξη δυσαρέσκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωσή τους: «Πάγια τακτική της Λέσχης Φίλων του Α.Ο.Χανιά ''Blue Boys'' είναι η κατ' ιδίαν συνομιλία με την εκάστοτε διοίκηση της ομάδας μας. 'Οταν όμως βλέπουμε ότι δεν βγαίνει τίποτα, τοποθετούμαστε μέσω ανακοινώσεων.

Πριν λίγο καιρό, έχοντας αφουγκραστεί τη γνώμη και τη στεναχώρια του απλού ΑΟΧΙΤΗ φιλάθλου συναντηθήκαμε με εκπροσώπους της διοίκησης και τους επισημάναμε ότι για να έρθει περισσότερος κόσμος στο γήπεδο θα πρέπει οι τιμές των εισιτηρίων να χαμηλώσουν στα περυσινά επίπεδα. Αυτό όχι μόνο δεν εισακούστηκε αλλά όπως είδαμε στην ανακοίνωση της ομάδας για τον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, οι τιμές των εισιτηρίων υπερδιπλασιάστηκαν.

Διαμαρτυρόμενη για τις τιμές αυτές στις δύσκολες εποχές που ζούμε η Λέσχη μας αποφάσισε ΑΠΟΧΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ και επιφυλασσόμαστε για τη συνέχεια.

Υ.Γ. Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ Α.Ο.ΧΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!».

Σχόλια